מפגש!

Blue Pencil

New member
למה מפחיד?

קחי איתך ספר/דיסקמן/סוכריה או מה שזהלאיהיה. ברגע שעלית על הרכבת[ואם יש בעיה בטח ירשו להורים שלך ללכת עד לרציף ולדאוג שעלית על הנכונה]את לא צריכה לדאוג. כל רגע יש עידכונים בקשר לאיזו תחנה נכנסים ובלהבלה. חוץ מזה,כשאת מתקרבת את יכולה לראות את עזריאלי ואת יודעת שזו התחנה שלך.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאני יודעת.P::

זה מלחיץ כי אני בולבול כזה. מלחיץ אותי יותר הקטע שמחכים ל-רכבת.:|

אממ../images/Emo96.gif

לבוא או לא?
כי במפגשים אני כזה יושבת לבד וזה
ואני לא טיפוס חברתי:0, אנשים מדברים איתי אבל אני כזאת מעצבנת
.

אני גם לא יודעת עם לבוא../images/Emo131.gif כולן פה מה זה מתנשאות עלי כי אני ניראת קטנה ולא מאמינים לי שאני בת 15../images/Emo10.gif

broken winges

New member
כדאי שאני כבר עכשיו לא אפתח ציפיות

כי רוב הסיכויים שאני לא אבוא. כל כך רציתי עוד מפגש! נהנתי ממש במפגש הקודם :( אבל יש בעיות כלכליות ות"T זה רחוק ונסיעה עכשיו לשם זה בסביבות המאתיים שקל כולל אוכל וכולל נגיד בזבוזים למרות שאני לא מבזבזת. ואם אני אהיה אצל אבא שלי אז רוב הסיכויים שאני אוכל אבל אני אצלו רק ביום חמישי,שישי ושבת.ככה שרק חמישי אצלי זה עוד איכשהו אפשרי אבל בחמישי יש מיעוט של יכולות.ומור במוזיאון. אה כן.. סליחה על זה שחשבתי בקול.נא להתעלם

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמעיין ../images/Emo23.gif

200 ש"ח
דאמ.אני הוצאתי [להוציא את כל הפנקסונים והשטויות] משו כמו 80 ש"ח

broken winges

New member
רכבת,אוטובוס,מונית

ואוכל..וגם חזור ונגיד עוד בקבוק קולה.. זה מה שהוצאתי מפגש שעבר וזה יצא 170 בערך קצת יותר. לא קניתי כלום לעצמי

917635

New member
מההה??../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

שתינו נסענו ביחד במונית וברכבת ואני גם נסעתי לבני עייש ומבני עייש לרחובות ובזבזתי כולל העגיל שקניתי [ואיבדתי
] והממתקי גומי ו..מה עוד קניתי? בקיצור בזבזתי בערך 70-90 ש"ח. על מה בזבזת 170 אם לא קנית כלום?

ש ר ו נ ע

New member
DDDDDDDDDDDDDDD:

אמא ממש התלהבה מהרעיון של המפגש,אז יש מצב שאני באהDDDD: אבל אני מתלבטת אם לבוא או לא,כי אפח'ד לא ייתיחס אלייP: אולי אם אלאור תבוא אז יהיה מישהו שיסכים לתקשר איתי

broken winges

New member
אם אני אבוא א ני אתקשא איתך ^^

פשוט לכי לחבורת המשוגעות שתראי ותגידי להן היי

../images/Emo140.gif אולי הפעם אני אבוא למפגש

ואשאר בו
נו אני אוהבת מפגשים.. נראה איך זה יסתדר לי

shmeksit

New member
יש סיכוי שאני באה!

אבל למי זה כבר משנה? מפגש הקודם קודם ממש נהנתי אבלאבלאבל לא יודעת.. מישהו ישים לב שאני שם?

למעלה