מפגש?

נעיתה

New member
מפגש?

שבוע הבא אנחנו מגיעים
רוצות מפגשת? השבוע הראשון שמור למשפחה אבל בתאריכים 27-28/11 נהייה בראשון ואין לנו תוכניות מיוחדות. מה מזג האוויר בארץ? מתאים למפגשי חוץ או בית? אז יאללה להתפקד

2קשת

New member
אני יכולה ב-2 התאריכים ומציעה

בשמחה שתבואו אלי! יש המון ריצפה ושטיח, ואם יהיה יום יפה יש לנו גינה נהדרת עם מתקנים לקטנטנים. פילפילה אולי תמצאי מחליפה לחוג?!?!?!

זה מאוד מסובך הסמסטר

כי בשל העובדה שאני עובדת שני ערבים, לא נותרו לי "דרגות חופש", כי אין לי יום להחליף עימו את ההסעה (כלומר, יום תמורת יום) כך שאם יחליפו אותי זה יהיה ברמת ה"טובה", וזה לא מאוד נעים לי. זה לפני שדיברנו על הצורך לאפשסן את הילד/ה שיש לו חוג אצל חבר/ה לפני ואחרי החוג, כי הרי אעדר לכחמש שעות. בקיצור, די מסובך, אבל אולי אפשרי.

נעיתה

New member
אני אשמח להגיע לאן שתגידו...

אני צריכה לדעת לפני כדי להתארגן מבחינת רכב והגעה.

בנצ100

New member
בכיף!

וגם אצלנו יש מקום אם יהיה צורך, אבל גם נבוא בשמחה לכל מקום שצריך... שני התאריכים טובים לנו. אחרי הצהריים כמובן...

תמי ס

New member
מתאים

שני התאריכים טובים. אצל קשת נשמע נפלא. בנץ, חכי רגע, לא נפטרת מאיתנו, מפגש הבא אצלך...

ariane

New member
לי אדיף

ביום ראשון כי ביום שני אני בדרך כלל ביום עובדת משמרת ערב, אבל אם אני יודעת מספיק זמן מראש(לפחות שבוע) אני יכולה לשנות את זה. אשמח לבוא לקשת כמובן!!

2קשת

New member
אז תרשמו: 28.11

שעה חמש וצפונה זה מתאים? הוראות בהמשך לכל המתפקדות והמתפקדים... איזה כיף אני כבר מחכה ומצפה

נעיתה

New member
../images/Emo9.gifמתפקדת

מחר אנחנו כבר נוסעים... לא תהייה לי נגישות למחשב. אבל אני אכנס לבדוק מה נסגר איפה איך ומה צריך להביא

למעלה