מפגש? בלעעע אנשים אולי נעשה מפגש ב-5?
G G i N g N i T New member 27/6/05 #6 ../images/Emo31.gif../images/Emo54.gif לא יהיה פה... בלע.. בבקשה לא מה-3 עד ה - 8 ולא מה - 17 עד ה-24.. בבקשה בבקשה בבקשה
../images/Emo31.gif../images/Emo54.gif לא יהיה פה... בלע.. בבקשה לא מה-3 עד ה - 8 ולא מה - 17 עד ה-24.. בבקשה בבקשה בבקשה
L lucky gc New member 27/6/05 #8 אי אפשר אולי לפני ה3? אני טסה, ובלי שפגשתי אתכם אפילו פעם אחת...דיכי......
Y yardenbm New member 28/6/05 #11 תכנית אין יל חיים אז כל תאריך יתאים לי חוצמה ה5 כי יש טקס של הסוף מחויבות אה ולא השבוע כי יש קורסי קיץ.....
תכנית אין יל חיים אז כל תאריך יתאים לי חוצמה ה5 כי יש טקס של הסוף מחויבות אה ולא השבוע כי יש קורסי קיץ.....
D darkdirtyangel New member 28/6/05 #12 משהו מתנגד ל-30?יום חמישי הזה. אמממ כי ב-30 אני יהיה בתל אביב^^ וזה תאריך נחמד^^ למרות שהוא ממש ממש בקרוב חחח
משהו מתנגד ל-30?יום חמישי הזה. אמממ כי ב-30 אני יהיה בתל אביב^^ וזה תאריך נחמד^^ למרות שהוא ממש ממש בקרוב חחח
D darkdirtyangel New member 29/6/05 #14 מממ כן יש מפגש של שייגעצ... של שניי הפורומים,גם היידפארק וגם תפוז^^ אני באה מפורום שייגעצ הרשמי, בהיידפארק^^ (
מממ כן יש מפגש של שייגעצ... של שניי הפורומים,גם היידפארק וגם תפוז^^ אני באה מפורום שייגעצ הרשמי, בהיידפארק^^ (