מפגש..!?!?!

Lp Fairy

New member
מפגש..!?!?!

או קיי עקב כך שהמנהל היקרה שלנו עוד מעט מתגייסת..ותכלס בחופש אנחנו לא ניפגש..כי לכווולם יש מלא מלא תוכניות.. עוד מעט שבועות.. יש חופש שלושה ימים..אבל לא בכולם יש אוטובוסים..(זה היתרון כשאבא עובד באגד..חח) יום שלישי ה14.6 יש אוטובוסים רגיל וחופש מביצפר... מה אתם אומרים..? אני חושבת שזה מצויין... כמובן בת"א..עזריאלי..או שאתם רוצים בסנטר... אז יאללה מי שרוצה
ומי שלא

SAMAR

New member
../images/Emo128.gif

יש לי מתכונת ובגרות בהיסטוריה....סניף...אין מצב...

SAMAR

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני ממש רוצה לבוא!!! אבל...סניף....חייבים לעשות בחופש, לפני שהילית מתגייסת...אני אפילו מוכנה לא להיות פרינססה ליום אחד ולבוא עד אילת!!!! אין מצב שאבוא יום שלישי....מתכונת ובגרות וצריך להתכונן...ו, אוף! איזה ביעוס!!!! בלי קשר...יום ראשון, יומולדת לחבר אז עושים שיגועים בלגנים...לא קשור, אבל זה מעודד אותי... נמ, יום מצויין לכולם!!!!!!!!
אני לא במצב רוח טוף היום.....סניף סניף...

אז ביום שלישי הזה?

ת'אמת נוח לי יותר בסנטר צריך לקבוע שעה שתהיה לכולם נוחה ולא 12 כמו שקבענו אז כי יש ילדים שרק קמים ב-12... אז באחר הצהריים-צהריים ככה... ולי זה נוח :)

Lp Fairy

New member
חחח

קודם נקבע תאריך...אחר כך נדבר עם השעה...ורוב הסיכויים שכן..זה ייצא ב1 2...כי אנשים אהממממ שבאים מהצפון..:)

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo128.gif

מה לעשות שאני גרה בחור ושמו אילת אני לא עולה למרכז בחופש כי יום אחרי שבועות יש לי בגרות ואני צריכה לחרוש תהנו לכם

L 0 L

New member
../images/Emo10.gif

אני גרה רחוק בחור בבית שאן אף פעם לאר יצא לי לבוא למפגשים.. וביום שלישי הזה יש לי יום הולדת

לינקנית

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב

נא להכיר את השכנה החדשה שלי אני מעפולה היתלהבתי מזה

giant G

New member
לא יכול יש לנו אצל חבר שלנו

בית ריק וכל החופש אצלו וכל הלילה רואים סרטים XDXD

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

צריך לקבוע באיזה שעה ולראות אם הרוב יכולים לבוא..

אופס..לא קראתי את ההודעות האחרות...

הילית מתי את מתגייסת? כי אם לא בתחילת החופש, אז אולי אפשר בחופש הגדול..

KaUrO DoNo

New member
אני מתגייסת באמצע אוגוסט

אני ממש ממש ממש מקווה שיהיה מפגש!

למעלה