מפגש!

PopPy

New member
מפגש!

יש לשכבתי ה(מאוד לא) יקרה השבוע טיולשנתי = רביעי-חמישי-שישבת חופש בשבילי. הוריי! לכן, מכיוון שמשעמם לי, אני מתגעגעת ואני רוצה לראותכם, ובעקבות רעיון פיקטיבי של סיגל [(c) וכו' ^^] - מה לגבי מפגש ביום חמישי? אני מניחה שלרוב יהיה נוח בת"א (עזריאלי או כל דבר אחר, אבל קחו בחשבון שאמור להיות קר), אבל הצעות למקומות אחרים יתקבלו גם הם ^^

HuGo Hell

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo1.gif

no can do :< שיעור יפנית עשירי (!!!!!!!!), קבוצה וללכת לישון אצל מריאנה, כנראה.

I Love Paige

New member
../images/Emo128.gif

מפגש אחר באותו היום.
רביעי.. יש גיטרה. בלעכס. =\

ketty the sheep

New member
אני לומדת בערך שעתיים ביום הזה.

אז אולי אני אבוא, אבל קצת מאוחר (ב14:00 ככה?). אתם תמיד מוזמנים להעביר את המפגש לבית שלי, אם הוא יהיה מצומצם כמו שמפגש ביום לימודים אמור להיות. ^^;

Kouryuu

New member
../images/Emo31.gif :<<<

בימי חמישי אני לומדת עד 15:40, ואח"כ ישלי חונכת (אוח, הכונפה-גיק הארורה), מ-16:30-18:30. תהנו המון.

AGENT SHESH

New member
../images/Emo31.gifאין שום מצב...../images/Emo73.gif

אני נוסע לת"א בלילה עם חברים, ואני לא הולך לנסוע פעמיים באותו היום לת"א... אזז... לא הפעם...

ארממ

אני מסיימת ב-4 וביום ראשון יש מבחן במתמטיקה... כלומר, אני יכולה לוותר על המתמטיקה ולחרוש בסופ"ש, או החל מהיום, אבל בתנאי שעוד אנשים יבואו

Gizmo16

New member
תקופה עמוסה../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

לצערי תאלצי להיפגש עם עצמך

HuGo Hell

New member
וגם עם אופיר,../images/Emo85.gif

ולין, ועוד כלמיני אנשים מכפ"ס :X הייתי בעזריאלי (בעצם, ליד עזריאלי..) לבדיוק חצי דקה היום :X ויש לי מכנסיציפי מגניבות! ובריזר. ואופיר. ^^ I'm a shiny HAPPY person!

HuGo Hell

New member
D:~ ../images/Emo24.gif../images/Emo1.gif

לי אהיה אתי ובריזר והנעליים המאגניבות שלי. מה עוד צריך P:

Thestral

New member
קצת שכחנו את אודי...../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אותי מענין לדעת איך הבריזר הגיע לשם:| ...

PopPy

New member
אודי טיפש../images/Emo11.gif

משה כתב אתי ואודי. ואני הוספתי את השמות החסרים. והבריזר הגיע לשם בזכות כשרוני המיוחד להראות כמו בת 18, כמובן

למעלה