מפגש!

Witch Child

New member
מפגש!

כאן כולם... מהבית שלי. יערה רצתה לכתוב הודעה בפורום, אבל היא נעלמה ואין לי מושג איפה היא. הנה יערה. יערה: יש לעומר אפר בתוך האוזן ^^;; ובן שר משהו, ויש לו פסים שחורים על הלחי. נוף ופייטון מבריזנים והם הפסידו! לטליה יש בית מגניב, ופוסטר עודיותר מגניב. יש לה מחשב משלה וגם שירותים מרופדים ומלאים בפסלונים של פיות!!! והרגע האוגרת חירבנה על אלון. אלון לא הוריד את המים בשירותים. ועמר אומר שהוא מלך. וואהאהאהאהאהאההה ולטליה יש סימס ויש לה נשיונל גאוגרפיק כי היא מרגישה חכמה ויש לה טלפון עם 46 הודעות. היא עשירהההההההההההההההה טליה: כולם פה מטורפים. הצילו. ויש קונספירציה נגדי. אתם מפחידים אותי.

|מבריזנית גאה|../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

נו, זה מה שקורה כשנותנים לי להחליט החלטות בתשע בבוקר.

Witch Child

New member
להלהלהלה../images/Emo48.gif../images/Emo136.gif

כאן יערה, אנחנו עפים עכשיו לעזריאלי. עומר נראה כמו עז, כשהוא עושה גרפס או 'מהה'. ראינו שרק אכלנו המון המון המון המון שוקולדים ודברים כאלה.

Dead Black Moon

New member
חיחיחי חזרתי...היה כיף...../images/Emo182.gif

זה המפגש הכי מוחץ שהיה לי עד כה.... הסרט היה מצחיק,והחדר של טליה יפהההה והוכחתי את העובדה שאני לא פוטוגנית...שוב...-_-' ואת נוראל צריך להשמיד-היא מוכשרת מדי.... כל מי שלא בא הפסיד!!!! אין לי כח לכתוב סיכום...לילה טוב....וואההה(פיהוק) *הולכת לישון*

Rogue Angel

New member
טוףףףףףףףף../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

אחרי שביקשתי ממנו כ"כ יפה המחשב שלי החליט לעשות לי טובה גדולה ולתת לי לכתוב סיכומפגש אז לפני שהוא שוב נתקע לי... >_<' אז ככה... קמתי בשעה שש כי נשארתי אתמול לישון אצל חברה שלי בבת-ים. בשעה 8 בערך אבא שלה הסיע אותי במכונית לבית שלי ארזתי הכול ומשם הלכתי למרינה. אחר כך אימא שלה הסיעה אותנו לעזראלי ושם ראינו את רועי ועומר ואמרנו להם שלום אבל בגלל שהם היו שקועים בשיחה שלהם(>_<) לא הפרענו והלכנו לקנות ספרים ובוטנים (???) ואז באו האחרים והכרתי את כולם ותלשתי שיערות לעומר(^_^) וכולם דיברו על בשר ואני רציתי להקיא
ואמרנו לאנשים ברחוב "חג שמח" ויש לטליה שני עכברים(?) חמודים
היה כיף!!! ונוראל את נמצאת ברשימה השחורה שלי!!!!!!!!!!!!!!

Witch Child

New member
סיכומפגש.

הגעתי לעזריאלי ב-10 ועשרה, הרוב כבר היו. זזנו משם ב-11. פגשתי אנשים חדשים - סופי, בן, עמר, דין. אולי עוד מישהו. הלכנו לבית שלי. ראינו שרק 2. עלינו לגג. הלכנו מכות על הספה. החריבו לי את הבית. חזרנו לעזריאלי. הסתובבנו. טלפנתי לאבא שלי, התברר שהוא כועס עליי כי השארתי בית מבולגן. חזרתי הביתה. זה הכל בקצרה. אשמח אם תפרטו עוד כי אני כבר לא זוכרת. אבל אני אוהפת את כולכם נורא. כי אתם חמוטים. נוראל, תיזהרי ממני. למפגש הבא אני באה עם סכין. וכולם נורא התפעלו מהביתי, לא ברור למה. אולי כי יש לי פוסטרים בחדר. אולי יש לי שירותים משלי. אולי כי יש לי שירותים מרופדים. אולי כי יש לי פסלונים של פיות. אולי כי לאבא שלי יש בערך 1500 דיסקים. אולי כי יש לי גג גדול. יש הרבה אופציות. מתה עליכם. ודרך אגב, הנה קישור לבלוג שלי למקרה שמישהו מעוניין. http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=70499

סרינה99

New member
חיחיחי סיכומפגש

חיכינו בעזריאלי לאמרי שאיחר ביותר משעה וחילקנו לאנשים שוקולדים ואז הלכנו לבית של טליה ובדרך אמרנו למלא אנשים חג שמח וכמעט אף אחד לא ענה לנו הגענו לבית של טליה ועלינו ישר לחדר שלה כדי לסגוד לחדר ובמיוחד הוילון המהמם שלה!! אחר כך ירדנו למטה וטליה הביאה פיצה... בעצם אני דיי בטוחה שהייתה פיצה היא פשוט נעלמה תוך 5 שניות... ושרק סרט מהמם!! אחר כך היינו בגג וניסינו לשחק משחק never שלא ממש הצליח... ואז הלכנו לעזריאלי וראינו איש מוזר עם לבוש אינדיאני הולך ואחריו הולכים איזה שמונים ילדים ואז איבדנו אחד את השני בכל מיני דרכים מוזרות...וקנינו שוקו חם
ואז הלכנו וחיכיתי עם רועי למונית שירות במקום הלא נכון ואז עברנו למקום הנכון ואז לקח שנים עד שבאה אחת שלא הייתה מלאה... וכשחזרתי הבייתה כולם חשבו שעישנתי סמים במפגש חיחיחי...אז אמרתי להם את האמת שזאת הייתה רק וודקה...

Silver Lance

New member
טוב, בקשר לאיחור...

זו לא היתה אשמתי! האוטובוס, שהיה אמור להגיע ב-9 ו-20, מ-ק-ס-י-מ-ו-ם 9 וחצי, הגיע בעשר וחמישה. ראיתם דבר כזה? ככה שמצטער שהייתם צריכים לחכות, זו באמת לא היתה אשמתי. חוץ מזה, אמרתי לרועי שאתם יכולים ללכת ואני כבר אגיע לבית של טליה כשאני אגיע, אבל הוא אמר שאתם מחכים.

LuLuLu iT

New member
אחרי 2 שורות בערך.../images/Emo48.gif../images/Emo136.gif

כומר השתלט על כתיבת ההודעה. X_X (זאת לא אני, רק בקטע של האפר כן.)

למעלה