אני רואה שאחרת זה לא יילך, אז אני מנדב את עצמי לארח את המפגש הראשון (אני גר במודיעין). אני מציע להפגש ביום שישי עוד שבועיים, 29/10, בבוקר (8:30-12:30). אז מי בא? נא לשרשר שמות, ושמות של שלושה פרקים שאתם רוצים לראות.
פשוט שמתי לב שאני פחות או יותר הבן אדם היחיד שהכינוי שלו בתפוז הוא השם האמיתי שלו אז החלטתי לשנות את הניק. תתרגלו כי זה הניק החדש שלי. שימו לב למקור השם - פרק 3x06 "2shy". זה לא שאני אוהב את הפרק הזה באופן מיוחד אבל פשוט השם שלו נורא מתאים - 2shy היה כינויו של הרוצח באינטרנט והחלטתי שזה כינוי מושלם בשבילי לפורומים וצ'אטים (אל תדאגו, אני לא ארצח אתכם). בנוסף shy בעברית = שי, שי באותיות אנגליות במקלדת הוא AH = ראשי התיבות שלי (Assi Halfon). נכון ענק?
בכל אופן, לגבי המפגש, זו יוזמה טובה ואני מתכוונת להגיע, רק באמת מבחינת תאריך עדיף לי שנסגור עליו איזה שבוע וחצי מראש, אבל בכל מקרה שלא יהיה אני אעשה את כל המאמצים להגיע, מתוקף היותי אחד האנשים הפעילים (היחידים...) בפורום! לגבי פרקים... אם אני אכתוב איזה פרקים אני רוצה לראות, אלה לאו דווקא יהיו היפים לדעתי, אלא כאלה שלא ראיתי מזמן/בכלל. אז עדיף שמישהו אחר יחליט לגבי הפרקים...