מפגש

יאיא דג

New member
מפגש

שלום לכולם ביום שישי אנחנו עושים מפגש מעריצים בטוואר אופרה בשתיים בצהריים באותו ערב-הופעה בצוללת למחרת בזאפה,ובשמיני לחודש בפטריה,כל זה לפני ההופעות בארה"ב. be there חג שמח

FunkyGiraffe

New member
וואי אני עוד לא מעכל

זה יאיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טיפקסית

New member
יאיא ת"א קצת רחוק לי

אוף למה אני גרה בחור שנקרא איזור הצפון תמיד זה גורם לנו להישאר בצד אני אדבר עם אחותי אולי היא תסכים להסיע אותי [למרות שלא נראה לי] אז אם אני לא אבוא שתהיה לכם טיסה נעימה ותחזרו מהר אבל תקוו תחזיקו אצבעות אני אדבר איתה חוץ מזה שהיא חולת הגה השאלה האם יהיה רכב פנוי בקיבוץ שלנו למה בחג כולם נוסעים תחזיקו אצבעות לראות אותי

טיפקסית

New member
לצערי לפי התחזיות כרגע לת"א אני לא

יאיא רק להבא תשתדלו להתחשב גם בכאלה שגרים רחוקים קודם כל היום עצמו ממש לא טוב כי אין תחבורה ציבורית סדירה ולא לכולם יש איך להגיע. בעיקרון יש לי איך להגיע לת"א [רכבת בבוקר] הבעיה היא החזרה כי פשוט אין לי איך לחזור. יש לי ידיד מראשל"צ שכתב פה כמה פעמים שגם רוצה אז נראה אולי אני אצליח לסדר איזו עיסקה איתו [לישון אצלו ולחזור למחרת?] לא יודעת אני שוברת פה את הראש כי המפגש הזה מספיק חשוב לי בפעמים הבאות תחשבו על יום אולי באמצע שבוע אני בטוחה שלהרבה יהיה הרבה יותר נוח.

טיפקסית

New member
בסוף כנראה שאני כן באה איזה כיף

דיברתי עם חברה שלי והיא מנסה לסדר לנו לבוא למפגש ומשם היא תסדר שנישן אצל דודה שלה [דודה של חברה שלי] ביהוד ואבא שלה יחזיר אותנו בשבת בערב הביתה. אז כנראה שנתראה בשישי כיף כיף הכינו את עצמכם למפגש פורום אנחנו הולכים לבלות ביחד אגב דגי יאיא גיא תביאו כלים אני אישית הייתי שמחה לכמה ביצועים אבל בלייב איזה כיף שהצלחתי לסדר לעצמי דרך לבוא יהיה פיצוץ

ManchesterUTD

New member
נראה לי שאני לא בא בסוף....

הרגע נסעתי לי ופתאום אני שומע פרסומת שברקע מתנגן הדג נחש והקריין אומר בלה בלה בלה קבלו את הלהקה שזכתה בשיר השנה להקת השנה בלה בלה בלה, בואו ביום שישי ב2 למגדל האופרה למפגש עם הלהקה משהו כזה... הקיצר, אני כבר חשבתי שהדג מארגנים את המפגש רק לפורום שלנו, אבל ככה זה נשמע לי יותר מדי המוני... נראה לי שאני אוותר.

למעלה