מפגש

ליאור...

New member
מפגש

לפני כמה ימים הפורום לא פעל,ואני ורגב דיברנו...על מפגש של כולם. אולי זה קצצ מוקדם,אבל אפשר לדבר על הדברים האלה ואפילו יותר הוחח במפגש,מין הסתם צריך לקיים.... אני אשמח לפגוש כמה,ובמיוחד את דקלה(העצבנית,מצטערת,הייתי חייבת)... ולסיום: לילה טוב לכולם,או בוקר טוב...או צהריים טובים,או לא יודעת מה ביי ביי. ליאור

eliasys

New member
שלום ליאור

אני חדש בפורום, רק יומיים אבל אשמח להכיר אותך ואת דעותיך. אני מקווה שקראת לפחות חלק מהודעותי אשמח אם תציג את דעותיך בפניי, ואולי יתפתח ביננו דיאלוג. את רגב פגשתי בצ`אט של תפוז בחדר ערבים והא אשר הפנה אותי לכאן לקח לי יותר משלושה ימים עד שנכנסתי הי כנראה באמת הייתה בעיה כאן. אשמח להכיר אותכם.

dikla00

New member
ההורים לא יסכימו לי

ולא כדאי לפגוש אותי כי הייתי שוברת כמה דברים מרוב עצבים מה לעשות כזו אני משוגעת אבל דבקה בדעותייה ונאמנה למולדת

B.Shokor

New member
חשוב מאוד = מפגשים בין שני הצדדים..

ליאור, אליאס, דקלה, ולכולם.. פורום דו-קיום לא יסתפק רק בדיאלוגים דרך הרשת, אלה יקיים מפגשים ופעיליות בין שני הצדדים (ערבים ויהודים). אני רק מבקש ממכם לא למהר לכל מפגש כלשהו, ומומלץ להתכתב בנושא זה דרך האימל. אני בטור מנהל לארגון חשמ``ל (שנערכו עשרות מפגשים ע``י הארגון), יכול להגיד לכם שלארגן מפגש זה קצת עבודה ותכנון מוקדם עם הרבה אחריות. בינתיים, בארגון חשמ``ל אנחנו עובדים על שני מפגשים, הראשון באזור חיפה והשני באיזור תל-אביב, מתיי (עדיין לא ברור לנו). אשמח לשמוע כל הצעה למפגש כשלהו לאימל שלי: [email protected] ובכל מקרה, אני מברך איתכם על הצעד הטוב ;))))

בת-עמי

New member
אם אתם באמת רוצים מפגש....

תארגנו אותו עם הנוער שקרוב אחד לשני כוכב יאיר טייבה נצרת נצרת עילית לא ת``א וסחנין

B.Shokor

New member
שמחתי מאוד..

לקרוא שלפחות אין לך הערות שליליות נגד מפגש דו-קיומי.. אני מבטח לך שתהיי אחד הראשונות שיוזמנו למפגש.. ועוד דבר ברשותך זה לא כל כך חשוב עם בין מי למי המפגש! העיקר שנפגשים בשביל הדו-קיום למרות הכל, תודה לך על ההערה ואני אישית אחשוב על זה ברצינות שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
אני מצטערת שהיו לך אשליות..

אני לא חושבת שזה במקום בזמן כזה לעשות מפגש דו קיום

בת-עמי

New member
אני יבהיר את דברי

פשוט נראה לי שזה קצת אבסורדי אם פתאום יהיה פיגוע שזה דבר הגיוני מאוד אז נראה לי אבסורדי לדבר על דו קיום

eliasys

New member
אז מדוע את כאן בכלל

אם את לא רוצה לדבר על דו קיום בעת כזו קשה. אז מתי את כן רוצה כשכולם יעבדו למען השלום? ואת תבואי תקטפי את הפירות? רק אז את רוצה לדבר על דו קיום?

בת-עמי

New member
בגלל ש....................

ברור לי שלא יהיה מצב שבו רק העם היהודי ישאר במדינה ואז נצטרך לחיות עם דו קיום לא אני לא רוצה שכולם יעבדו ואני יקטוף את הפרות אם היית מכיר היתת יודע שאני בחיים שלי לא עושה דברים כאלה אבל פשוט קשה לי לחשוב על האנשים שנהרגו והם בטח מצפים ממני עכשיו שאני ינקום לא שאני יהיה חברה של הרוצחים אני יודעת שלא כל הערבים רוצחים אבל זה קשה. כשאני יודעת שאולי מחר העם הזה יהרוג אותי כי הגיוני שמחר אני לא ינצל מהיריות אני בטוחה שיגיע הזמן שבו נצטרך לחיות בדו קיום אבל לא עכשיו לא כרגע בתקופת מלחמה

eliasys

New member
אני מבין ללבך

אך תמיד בתקופות קשות צריך להכין את הנפש למה שבא אחר כך על מנת שזכרון הקולקטיב לא ייטשטש. אנחנו היום צריכים לדבר על הנושא ביתר שאת, על מנת שכשתגיע הרגיעה לא נבזבז זמן סתם על ויכויחים שיובילו לעוד מעגל של אלימות. בת-עמי, זה בדיוק הזמן לדבר על הדברים.

מעלה מעלה מעלה

אולי כיום מפגש שכזה יהווה לנו לימוד. יוציא מתוכו רק טוב. נסו לחשוב על זה, היום כשהאינתיפאדה צוהלת, מפגש דו קיום יעורר מחלוקות, אך עם זאת יביא איתו חברות.......... תנסו לדמיין מפגש כזה,,,,, תנסו!!! יגעת - מצאת - תאמין!! חבריוס`, אולי באמת זה יהיה לטובה..... ואני שוב מנסה להקפיץ

למעלה