מפגש..

כל זמן שלא מאשימים אותי,

שזה היה הרעיון שלי - אני בעד
אני מציע שבאמת ניתן הרבה זמן לדיבורים, אבל רצוי לרכז אותם סביב נושא כלשהו - "שפת התת מודע" נשמע לי תחום ר ח ב מ א ו ד, שאפשר להתפזר איתו מכאן עד טימבוקטו... דבר נוסף: שמישהו אחר יתנדב לקחת הביתה את הכיבוד שיישאר! זה לא טוב לדיאטה שלי!

ועוד דבר: זמן לטיפולים/אבחונים

הדדיים! בלי כמה לחיצות ממישהו/י אני לא חוזר הביתה!

dudi adler

New member
תודה../images/Emo13.gif

תודה רבה על הארגון על הטאי-צ´י ועל ההרצאות. נהניתי להכיר את האנשים ונהניתי ממפגש מקצועי ומאורגן היטב. מקווה שהקשרים בינינו,אנשי הפורום יתהדקו. מתי המפגש הבא?
שבוע טוב דודי

בובי

New member
תמונות מהמפגש

סידרתי דף עם תמונות מהמפגש ויש אפילו סרטון קצר. התמונות מוקטנות כדי שלא יתפסו הרבה מקום. בד"כ אני מצלם המון אך הפעם הסתפקתי במספר מועט של תמונות. ואני לא זוכר את כל השמות כך מי שיכול לתקן אותי יבורך. מי שרוצה את הקבצים המקורים כדי שיוכל לפתח תמונות מוזמן לפנות אלי במסרים. אני מציע לעשות פגישות חודשיות או דו חודשיות קבועות אולי לא בימי שישי אפשר במוצ"ש מכיוון שהשבת יוצאת מוקדם או ביום אחר. כך שבאמת יהיה זמן לאנשים גם לדבר וגם לקבל מעט טיפולים. כל טוב ושיהיה לנו שבוע טוב ומוצלח

../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

יותר מדי צילומים שלי, מעט מדי של אחרים/ות... החבר שאיתו הדגמתי עבודה בזוגות בטאי-צ´י הוא טל, ידוע גם בכינויו דוב לבן WhiteBear. מצאתי אותו במוזיאון ד´אורסיי בפאריז (הפתעה!) אז מיהרתי להצטלם...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif יעל, בקשה: לשרשר את כל

ההודעות על מפגש הפורום לשרשור אחד (ואז את ההודעה הזאת אפשר למחוק). צריך קצת סדר בעיניים...

m_katzmann

New member
מתי המפגש הבא?../images/Emo3.gif

מצפה כבר למפגש הבא. מקווה שלא נחכה עוד שנה... היה ממש מעניין. לי הוא תרם המון. מאיה

שמות של אנשים?

החבר שעזר לי (הרבה!) להדגים עבודה בזוגות הוא טל, הידוע בכינויו WhiteBear, על-שום מימדי גופו. אם אני לא טועה, בשורה השלישית באמצע, מימין טל (דוב לבן), באמצע יעל הנמרצת (שטוענת שהיא בת 28 אבל נראית כמו 18
), משמאל שלומי. בשורה השלישית תמונה שמאלית, מימין mishmush, באמצא קרן-אור, משמאל דודי אדלר? בשורה התחתונה, תמונה ימנית, מימין שמש א´ ומשמאל mishmush, לא קרן אור. ואיפה תמונה שלך?

שמש א

New member
תודה רבה על המפגש

ראשית תודה רבה ליעל על היוזמה הברוכה ולאחריה מייד לדוד על הדריכות שהמפגש אכן יצא לפועל ועל חווית הטאי-צ´י המרתקת. תודה גם למאיה ואסתי ונאוה על ההסברים (למרות שאת האחרון של נאוה פיספתי, לצערי הרב). תודה לכל מי שהגיע, היה כייף להכירכם ולחלוק ידע, שיהיה שבוע נפלא, שמש

בובי

New member
סידרתי את הלינק של הסרטון

עדיף לשמור אותו עם קליק ימני. והכנסתי את השם של טל

שמש א

New member
שכחתי משהו חשוב

שכחתי משהו חשוב מאוד! תודה רבה לטל ששימש כמודל על מנת שנשכיל ונחווה טאי-צ´י. תודה רבה.

WhiteBear

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif |חיוך מסמיק| חוויות מפגש

אני מאד נהנתי במפגש. תודות גדולות הולכות ל: דוד...על שאתה קיים. יעל...שאמרת מילה טובה שנשארה איתי כל הסופ"ש. שמש...על שאת מחייכת. לבחורה שחייבת לנו מאמר (ואת שמה אני לא זוכר) (לבחור שאירגן תה) ולכל השאר, שאתם מחייכים. לא היו לי ציפיות גדולות מהמפגש, והופתעתי מאד לטובה. מהשיעור של דוד למדתי ולמדתי, ונהנתי
לשמוע אנשים נותנים את הזווית ראייה שלהם היה מעניין. בעיקר נהנתי מהחום שאנשים שפעו אחד לשני, דבר שהוא מאד יקר.
אני אשמח להגיע למפגש הבא, ותודה נוספת לכולם |סוד|, טל.

למעלה