היידי ביבי, היידי שרה🥂

שמלת תחרה1

Well-known member
העם, ברובו, אוהב כנראה את ראש הממשלה הנבחר ורעייתו (גם זה שלא בהכרח מצביע עבורו ישירות). התקשורת תמשיך להציג מצג שווא כאילו 100% מאזרחי ישראל שונאים אותו וסבורים שיש להחליפו. דרכו של עולם.
תדע זאת בוודאות בבחירות הקרובות.

Harrington

Well-known member
מנהל
תדע זאת בוודאות בבחירות הקרובות.
עדיין לא חושב על בחירות. לא יודע מתי הן תתקיימנה. כאילו, ברור שזה יהיה בשלב כזה או אחר בשנה וחצי הקרובות. אבל זה עדיין לא ברור בדיוק ולא יושב בראשי כמשהו שמעסיק אותי בשלב זה בחיים. אם וכאשר ייקבע מועד הבחירות, אולי אתחיל לחשוב על זה. אמנם כפי שכתבתי בעבר, כבר החלטתי בעד מי אצביע בבחירות הבאות :cool:. זאת בכפוף לתנאי מסוים שהצגתי. אבל זה לא אומר שהבחירות הבאות אקטואליות בשלב זה של המדינה. אם זה המצב אם לאו, נדע רק בעוד כמה ימים או שבועות.

boriska1

Well-known member
בדיוק חשבתי על זה. כיוון שאני זקן, החלפתי עיר מגורי לפני 3 שנים, אני בסביבה חדשה. אנשים שאני מכיר, חלקם זקנים. ואז מסתכלים על נשים, גם בגיל 70 רואים בהם שרידי יופי. שרלה, היידה שרה, גם זקנה. אי אפשר לדעת לפי תמונות, הכל מרוטש, היא הייתה יפה פעם?

נ.ב. אני משתדל ללכת רק למקומות, בהם אני מעלה את גיל הממוצע.
היידה ביבי

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בדיוק חשבתי על זה. כיוון שאני זקן, החלפתי עיר מגורי לפני 3 שנים, אני בסביבה חדשה. אנשים שאני מכיר, חלקם זקנים. ואז מסתכלים על נשים, גם בגיל 70 רואים בהם שרידי יופי. שרלה, היידה שרה, גם זקנה. אי אפשר לדעת לפי תמונות, הכל מרוטש, היא הייתה יפה פעם?

היידה ביבי
שרה נריאת עייפה.

אלן 5

Active member

היידה ביבי
יופי ענין של טעם

למעלה