שמלת תחרה1
Well-known member
TikTok - Make Your Day
vt.tiktok.com
העם, ברובו, אוהב כנראה את ראש הממשלה הנבחר ורעייתו (גם זה שלא בהכרח מצביע עבורו ישירות). התקשורת תמשיך להציג מצג שווא כאילו 100% מאזרחי ישראל שונאים אותו וסבורים שיש להחליפו. דרכו של עולם.TikTok - Make Your Day
vt.tiktok.com
תדע זאת בוודאות בבחירות הקרובות.העם, ברובו, אוהב כנראה את ראש הממשלה הנבחר ורעייתו (גם זה שלא בהכרח מצביע עבורו ישירות). התקשורת תמשיך להציג מצג שווא כאילו 100% מאזרחי ישראל שונאים אותו וסבורים שיש להחליפו. דרכו של עולם.
עדיין לא חושב על בחירות. לא יודע מתי הן תתקיימנה. כאילו, ברור שזה יהיה בשלב כזה או אחר בשנה וחצי הקרובות. אבל זה עדיין לא ברור בדיוק ולא יושב בראשי כמשהו שמעסיק אותי בשלב זה בחיים. אם וכאשר ייקבע מועד הבחירות, אולי אתחיל לחשוב על זה. אמנם כפי שכתבתי בעבר, כבר החלטתי בעד מי אצביע בבחירות הבאותתדע זאת בוודאות בבחירות הקרובות.
בדיוק חשבתי על זה. כיוון שאני זקן, החלפתי עיר מגורי לפני 3 שנים, אני בסביבה חדשה. אנשים שאני מכיר, חלקם זקנים. ואז מסתכלים על נשים, גם בגיל 70 רואים בהם שרידי יופי. שרלה, היידה שרה, גם זקנה. אי אפשר לדעת לפי תמונות, הכל מרוטש, היא הייתה יפה פעם?TikTok - Make Your Day
vt.tiktok.com
שרה נריאת עייפה.בדיוק חשבתי על זה. כיוון שאני זקן, החלפתי עיר מגורי לפני 3 שנים, אני בסביבה חדשה. אנשים שאני מכיר, חלקם זקנים. ואז מסתכלים על נשים, גם בגיל 70 רואים בהם שרידי יופי. שרלה, היידה שרה, גם זקנה. אי אפשר לדעת לפי תמונות, הכל מרוטש, היא הייתה יפה פעם?
נ.ב. אני משתדל ללכת רק למקומות, בהם אני מעלה את גיל הממוצע.
היידה ביבי
השאלה: כיוון שאני לא בעניינים. שרה שהייתה צעירה, הייתה יפה?שרה נריאת עייפה.
יופי בעיניי הרואה.השאלה: כיוון שאני לא בעניינים. שרה שהייתה צעירה, הייתה יפה?
יופי ענין של טעםבדיוק חשבתי על זה. כיוון שאני זקן, החלפתי עיר מגורי לפני 3 שנים, אני בסביבה חדשה. אנשים שאני מכיר, חלקם זקנים. ואז מסתכלים על נשים, גם בגיל 70 רואים בהם שרידי יופי. שרלה, היידה שרה, גם זקנה. אי אפשר לדעת לפי תמונות, הכל מרוטש, היא הייתה יפה פעם?
נ.ב. אני משתדל ללכת רק למקומות, בהם אני מעלה את גיל הממוצע.
היידה ביבי
יש סובייקטיבי, ויש אובייקטיבי. יש מוסכמות. אני מדבר על תווי פנים, גוף, רגליים. בקיצור לפי המקובלותיופי ענין של טעם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.