מפגש

גורבש

New member
מפגש

היום - בשעה 14:00 בסוכה שליד מבנה אשכול פיס. (במתחם בית הספר שמאחורי הסינמטק)

pumiforever

New member
../images/Emo45.gif

אני אהיה שם. בג´ינס כחול ובחולצה או אדומה או לבנה. נתראה שם

Soul Cake Duck

New member
פספסתי

צבא אדיוטי גרם לי להגיע בשלוש ורבע. מובן שכבר לא מצאתי אף אחד. צריכים להיות חוקים במדינה הזאת שמסדירים חופשה לחיילים שצריכים להגיע למפגשי פורום!

נו, באמת...

אז בסוף הייתם שם??? אמרתם דגל והכל... ולא מצאתי דגל, וזה היה די (מאוד) מעצבן, וכמובן שבסוף לא מצאתי אפאחד. אז הביצה קצת התבאסה, אבל לא היה לנו יותר מדי זמן לבכות, כי היתה המון עבודה. אז לכל מי שנמצא גם מחר ומחרתיים, אם תראו בחורה נחמדה עם משקפי פלסטיק ירוקות, לובשת מכנסיים שחורים (סביר להניח שגם החולצה תהיה שחורה) ותג של עיתונות, ונראית די נהנית מהעניין כולו, אז תדעו שזאת אני. אתם מוזמנים להתקיף אותי בקריאות "הלו" וחיבוקים נלהבים. מקסימום, תתקיפו איזה עיתונאית שלא ממש ציפתה לזה (למרות שסביר להניח שזאת תהיה אני). אה, כן, רוב הזמן אני גם מחזיקה קופסת קרטון קטנה וחומה, שבתוכה יש את הביצה, עליה אני שומרת מכל משמר. באמת הייתי רוצה לפגוש אתכם, וחבל לי שלא מצאתי אתכם בסוף. להתראות מחר ומחרתיים... ביצה עיתונאית, אבל עדיין ביצת דרקון קטנה.

רמץ

New member
במילה אחת -

אכזבה... איזה בעסה אתכם! לא דגל ולא נעליים! חיפשתי, שאלתי, חקרתי, עלבתי במוכרות קומיקס חביבות (שמסתבר שצירו את הקומיקס בעצמן...) והכל לשוא! ומחר אני לא יכול להגיע, אולי אולי מחרתיים! אוף! לפחות Vampire Hunter: D היה חביב...

לא יודעת מה איתכם, אבל...

תמיד אפשר, באמת, לתכנן על יום רביעי, או אפילו על שלישי בעת הצורך. לכל מי שבא לו, הביצה ואני מתכוונות לעמוד בשעה 15:00, עד 15:10, גם ביום שלישי וגם ברביעי (יש לי זמן, מה אני אגיד לכם), ליד הכניסה לסינמטק (ממש, איפה שהתור לכניסה, עם מוטות המתכת והכל, שניה לפני שמגיעים למאבטחים). אתם מוזמנים להגיע ולשאול אותי מי אני. כמובן שהביצה תהיה בתוך הקרטון שלה, אבל הקרטון (קופסה קטנה, לא משהו עצבני) יהיה אצלי ביד, מוצג לראווה וגאווה. תבואו... ביצה מוטרדת.

DDN

New member
ואיך היה הקומיקס?

מה הייתה דעתך על הקומיקס? שווה קנייה? מוכרת הקומיקס חביבה למראה, אבל אל תתן למראה העיניים להטעות. גם מוכרות קומיקס חביבות יודעות לתקוע סכין בגב האומה, אפילו כשלהן אין אינטרס אישי בעניין. תעזוב, סתם משהו אישי.

רמץ

New member
אוה, היה לה אינטרס אישי...

היא זו שציירה את הקומיקס. סתם שמעתי אותה מדברת עם חברה על ה"פורום" ומייד ניגשתי לשאול אם מדובר ב"פורום משחקי תפקידים". היא שללה בראשה ואמרה שהתכוונה ל"פורום קומיקס" או משהו, ואז דחפה לידי את הקומיקס ההוא כיוון שהוא קשור קשר הדוק לפנטזיה. מה אני אגיד - קומיקס נחמד. בכלל לא הייתי מתנגד אם הוא היה מופיע,נגיד, במעריב בסופשבוע בהמשכים או משהו... אבל לשלם 15 שקל? אני? בשביל קומיקס? אז אמרתי שהוא נחמד. אז היא עושה לחברה שלה - "את רואה, אף אחד לא נופל מהרגליים". ואז אני ברוב טקט: "טוב, הוא לא כזה אויויוי..." או משהו... ואז חברה שלה עושה משהו בסגנון - לא, הוא עשוי טוב, או משהו... ואז אני עושה לה - טוב, אני מקווה שלא את ציירת אותו... ואז המוכרת אומרת שהיא ציירה אותו בעצמה. מבחן קטן של שמות המצייר והכותב/עורך/כורך/מוציא לאור/משווק/סופרמן הוביל למסקנה שהיא אכן ציירה אותו, והברנש שלידה הוא הסופרמן. די התקשיתי להוציא את עצמי מהתסבוכת
והייתי די אסיר תודה לבחור נלהב שהגיע וביקש 2 כאלה והסיח את דעתם בזמן שביצעתי גלגול התחמקות מוצלח בתנאים מחמירים. שזה די חבל, כל הסיפור, כי היא באמת הייתה אסטתית למדי, המוכרת...

lost is back

New member
זה כול מה שמעניין אותך ?!!!

מראה חיצוני ?! ! ואז אתם שואלים את עצמכם למה גמדות מסתגרות בבית ?! !! בגלל אנשים כמוהו ! ! ! !

רמץ

New member
חלילה!

היא גם הייתה מאוד סימפטית. פשוט הייתה קצת אגרסיבית בשיווק... הגמדות יכולות לצאת מהבית, אני מבטיח להסתכל גם בדוכנים שלהן...

רמץ

New member
זאת אומרת שהיא ניצלה

את המצב המביך שאליו נקלעתי שבו אם אני לא אקנה את הקומיקס אני אעלוב בה באופן אישי ולא הייתה מוכנה לתת לי לסגת בצורה דיפלומטית. Shame on her!

רמץ

New member
אל תסתכל במוכר

הסתכל בדוכן שלו. אלא אם כן את נהנה להסתכל על המוכר ולא היית מתנגד אם דברים היו מסתדרים ביניכם קצת אחרת...

lost is back

New member
גמדות לא יפות ?!!!

חוצפן !!! ככה אתה מדבר על אמא ?! ! בוש לך בוש ! ! הלוואי ותיתקע בחדר אטום אם שרית חדד כשהיא שרה באנגלית דפוקה ! (גם השירים בעברית דפוקים).

רמץ

New member
הא!

הסטית את כל ציידי הסטיגמתאים כלפיך כשדיברת סרה על שרית חדד! עכשיו אנשים ירדו מהקטע של השובניסט וירדפו אחריך - הגזען! Go get him, boys!

למעלה