מפגש..

מפגש..

תודה לשלומי על הטלפון ועל ההאזנה למה שאני מזמינה חחח כפי שאורלי רשמה,הגעגועים חונקם.. אני יודעת שבזמנו הצעתי מפגש אצלי,לא שכחתי.. אני אשמח לארח אתכם. מה מתאים לכם? 18.1.08 25.1.08 או תאריך אחר שעולה בראשכם.. מיכל.

LCA

New member
מפגש פורום

כל החברים מתאספים יחד, כל אחד מביא משהו איתו ואז כולנו יושבים יחד, אוכלים, צוחקים, ולבסוף מחליפים טיפולים... לדעתי מפגשי הפורום האלה פתוחים לכל אחד שיש לו מה לתרום לשאר החברים....

היי גיא,

המפגשים האלו כמו שרשמו לך,נועדו בכדי ללמוד עוד ועוד. כיוון שאתה מטפל,זה יוסיף גם לנו יותר,גם מי שרם למד או "סתם" מתעניין ברפלקסולוגיה וכל שיטת טיפול אחרת,מוזמן להתרשם,ללמוד ולהנות. כפי שכבר רשמו לך,צריך להביא משהו אוכל/שתיה (אנחנו כבר מעבירים ביננו במסר או מייל מי מביא מה) מחליטים יום ושעה (ימי שישי הכי מוצלחים בשעה אחת בצהריים בערך) ומיטה אחת בדר"כ כבר יש ועוד מישהו מביא איתו מיטה. אוכלים,צוחקים,מספרים סיפורים ומקנחים בטיפול של כמה אנשים על מטופלים (אנחנו) מכל השיטות ובכל הצורות. הכי חשוב,מי שזוכה לטיפול נשאר מסטול ולהביה ימים.. תבוא בכייף,תאמין לי שרק תהנה.. מיכל.

../images/Emo45.gif בעד באופן כללי, לא משנה מתי

אני מנצלת את ההודעה הזו בגלל ובכדי לפתור את הבעיה הבאה: ברוב הפעמים שאני מנסה להגיע למסך התגובה, הוא לא נפתח ולמטה כתוב שיש בעיה בעמוד (במקום של ה done). בדרך כלל זה עקב "פינוק" של החלון - אם גלשתי בכלמיני אתרים ורק אז הגעתי לתפוז - זה לא עולה. בדרך כלל אני סוגרת את החלון ופותחת הכל מחדש ונכנסת ישר לפורום ואז הוא נענה לי ונותן לי להגיע לעמוד התגובה. אבל לא תמיד זה מצליח. זה קורה לעוד מישהו? זו בעיה בתפוז או אצלי? זה לא קורה בשום פורום/אתר אחר. רעיונות? תודה!!

LCA

New member
נראה לי

שזה הבעיה של תפוז, הם משדרגים את האתר וכל הזמן יש פאקים.... אם באתרים אחרים זה עובד, אז כנראה שזה רק פה....

elley

New member
אולי צריך לבדוק הגדרות אבטחה במחשב שלך

זה גם ידוע כיוצר בעיות סדרתי עם אתרים.

למעלה