לה לה לה לה לה../images/Emo13.gif
טוב אז ככה.. הלכתי לישון ב6:00 בבוקר, [הייתי אצל חברה] קמתי ב10:00.. סביבות 11:30 התקשרתי לאורי והערתי אותו [שהיה בטוח שהוא בא
] כדי לשאול מתי הוא נוסע אבל העצלן [שבטח ישן אפילו יותר שעות ממני בלילה ובכל זאת עייף] החליט שהוא נוסע מאוחר. אז ויתרתי. רק באיזה 13:00 יצאתי מהבית של החברה ופגשתי את רון. למרות שהוא בבצפר שלי לא נראה לי שראיתי אותו עד היום.. בכל מקרה רוב הדרך שתקנו.. הילד לא מדבר יותר מדי [אהמ רון אהמ] אבל היה פסדר. הגענו לעזריאלי ולא מצאנו אף אחד. כאן בערך אורי התחיל לסנן אותנו [אורי, כבר ידענו שאתה לא בא, רק רצינו ת'מספר טלפון של אלין!] ואז הצלחתי איכשהו להחיות את הפלאפון שלי ויצרתי קשר עם ליאורה ואנה.. ראיתי גם את יובל, גור, אלין, ומאיה [ואי אני מתבלבלת, יש מצב שזו לא היתה היא..] וגם ליאורה ואנה הגיעו וזהו. הלכנו לאכול ואז עוד כמה הגיעו וקיצר לא מעניין יותר. הלכנו לגן עם שם שאני לא זוכרת ושיחקנו משחקי קלפים [הם שיחקו, אני תמכתי בנוכחותי שם
] וליאורה העיפה עליי בולבולים של צמחים!
בלה בלה בלה... נסענו אני אנה וליאורה לבית של ליאורה וראינו יורוטריפ, אח"כ דיברנו עם גור במחשב והיה פשוט
קורע.. מסכן הילד.. פשפש והיפופוטם זה מאוד דומה. הידעתם שאם תורידו מ"פשפש" את האותיות פ'+ש'+פ'+ש' ותויפו אות האותיות ה'+י'+פ'+ו'+פ'+ו'+ט'+ם' זה ייצא בול אותו דבר [גאונות של מצב כפית
] עזבו אל תשאלו. לילה טוב
*הולכת להרביץ ת'שינה של החיים שלי. עד השיעור גיטרה מחר בבוקר