מפגש

Piplup

New member
מפגש

אתם לא יודעים לארגן XD שוב הגענו לכך שלא משנה באיזה יום המפגש יהיה זה יהיה "עוד יומיים מפגש!" אתם בכלל עדיין רוצים? אם כן אז תחליטו על תאריך עכשיו ושוב אי אפשר ראשון כי זה מחר ואי אפשר שני כי זה מחרתיים (וגם שאר האפשרויות בעצם לא יקבלו הודעה מספיק זמן לפני X_X) אז... שלישי רביעי או חמישי (נראה לי שחמישי הכי הגיוני כי זה הכי "רחוק" שאפשר... גם אם נקבע מחר על חמישי זה יהיה "מפגש עוד 4 ימים!") אין לי מושג אם אני בעצמי יבוא אבל אני ממש לא מבין למה בדיוק אתם מחכים אם אתם רוצים מפגש... אה ורותם אמרה שהיא יכולה רק ברביעי/חמישי נראה לי אז עדיף XD (די אני בטח שוב ארעד כמו במפגש הראשון שלי אם לא יהיה אפילו מישהו אחד שאני מכיר XD) ו... תקנו ממני T_T

Hawkgirl

New member
הא נכון, הזכרת לי!

אני צריכה לדעת עכשיו מתי יש מפגש כי אני מחר לא אהיה כבר ולא אוכל לדעת. כמו שתומר אמר, אני יכולה רק רביעי/חמישי. אם לא תחליטו עכשיו, אז שמישהו יתנדב לתת לי את הפלאפון שלו שבמשך השבוע אני אסמס לו אם הוחלט כבר מתי המפגש O:

Piplup

New member
אולי נחליט כבר שחמישי וזהו? XD

באמת זה הכי הגיוני לדעתי (וזה גם לא הגיוני XD) אם זה לא יהיה בחמישי זה לא יהיה בכלל... את המפגש הבא שיהיה תתחילו לארגן חודשיים קודם XD

MorraniChan

New member
../images/Emo45.gifאני בעד חמישי

מסתבר שההורים שלי רוצים לעשות לנו טיול החל מיום שני O__O אין לי מושג מתי אחזור, אני מקווה שעד יום חמישי :S אולי פשוט נארגן את המפגש ביום אחר? תזכרו שהולכת להיות שביתה D< [רגע, למי בכללי תהיה שביתה? רק לתיכונים או לכולם?]

Piplup

New member
לדעתי עדיף בחמישי

נחכה שיגיבו ונקווה שלא יקח יותר מדי זמן עד שיחליטו להגיב ואם הרוב יכולים אז שיהיה בחמישי =X

MorraniChan

New member
סדנת דיבוב? מגניב!

מה? מי? איפה? מתי? למה? כמה? איך? יש יותר פרטים?

MorraniChan

New member
וזה היה בתקופה שלא הייתי בה נכון? =.=

נו שיהיה... וואוו זה נשמע ממש ממש כיף D: אנחנו נלך לשם כמובן אבל בלי שום קשר למפגש

דוווושה

New member
יש לי שאלה..בקשר לסדנה

ראשון איפו הסדנה הזאת תהיה? כי שאלתי וכמה אומרים לי בחיפה וכמה אומרים בת''א אז אני צריכה תשובה .. וגם באיזה שעה זה? ואני באה בטוח אז ניפגש.. אהה עוד שאלה אז אתם מארגנים פגישה ? שלא קשורה לסדנה ...:)

Piplup

New member
די כבר! כמה קשה להבין שזה בנוסף?!

אין שום קשר בין המפגש הזה למפגש שיהיה בנוסף בסדנה אני לא מבין למה קשה להבין את זה -_-

כדור הארץ לתומר!../images/Emo222.gif

מפגש סוכות זה המפגש בסדנה.המפגש,בה' הידיעה.אם כבר אז אחרי הסדנה ניקח אוטובוס לעזריאלי,ונעשה את מה שאתם עשיתם במפגשים הקודמים.עכשיו הבנת?

אה,ודרך אגב

מה שאמרתי על רמי בטרום מפגש הקודם(תזכורת:כמה הוא הרוויח פר פרק בסוסלנד)זה היה בשביל לעצבן אותך,תומר.לא את רמי,אותך באופן אישי.

למעלה