מפגש

ToryMaster

New member
מפגש ../images/Emo88.gif

על פי הסקר - יום חמישי, 20.12 הוא התאריך שנבחר. ניפגש בקניון עזריאלי [ליד הטאוור רקורדס?] בשעה שתיים, מי שמגיע מאוחר או מוקדם יותר מוזמן ליצור קשר עם מישהו, כדי לברר את מיקומנו. אנא שרשרו לכאן את הגעתכם, שנדע בערך למי לצפות ולחכות.

NetaOnline

New member
שתיים בצהריים?

לא קצת מוקדם? אם אני יכולה להגיע או לא אני צריכה לבדוק שאני לא נוסעת לאנשהו אבל אני רוצה מאוד להגיע להכיר את כולם : ) ואני צריכה לבוא עם חברות או משו? ל'יודעת אפעם לא הלכתי למפגש כזה...

ToryMaster

New member
כמו שאמרתי

אפשר גם להגיע מאוחר יותר, זו ממש לא בעיה. את יכולה להביא חברות, אבל קחי בחשבון שאם הן לא מתעניינות בפורומים ברשת ו/או בהארי פוטר [רצוי שניהם] עלול להיווצר מצב שתהיו את והחברות שלך במעין קבוצה נפרדת משאר האנשים. אני מציעה שתצרי קשר טלפוני עם אחד הגולשים שנראים לך בולטים יותר, כדי שיהיה מ ישיקבל את פנייך. [בכוונה לא מציעה את עצמי, כי רבים הסיכויים שאני לא אהיה זמינה מחמת מפגשים נוספים]

NetaOnline

New member
הארי פוטר../images/Emo127.gif פורומים../images/Emo128.gif

באסה... טוב אני אעשה מה שאמרת לי!
מישו יכול ליצור איתי קשר? יש מתנדבים?

מה פתאום 2??../images/Emo204.gif

זה תמיד ב-12.. בכל אופן לא אוכל להגיע, אני נוסעת בתאריך אחר כבר לת"א ולא אוכל להרשות לי בשבוע 2 נסיעות לשם (מה גם שנראה לי שאני נוסעת באותו יום למקום אחר) בקיצור לא אוכל להגיע. תהנו.

NetaOnline

New member
4חורים בכרטיסיה יכניסו אותך למינוס?

חח סתם את לא גרה בת"א ?

ToryMaster

New member
זה חישוב פשוט

כדי שיוכל להימשך עד מאוחר יותר, עבור מי שצריך לנסוע רחוק, עדיף להתחיל טיפה מאוחר יותר. אבל כמו שאמרתי, מי שרוצה מוזמן להגיע מוקדם יותר.

חנוכה כ"כ לא סגור אצלי.

אני אמור להיות במסיבת יומולדת של עידו בצפון ביום חמישי. אבל כ"כ הרבה דברים יכולים להשתנות. בינתיים...
ו-
. *חוסך הודעה* מי שרוצה את הפלאפון שלי, בסיכוי סביר שאגיע - מוזמן לשלוח לי מסר. אשמח להיות זמין.

למעלה