הרצליה והבעיה..שאנלא ממש מכירה מפה אפחד
ק קרניjack New member 6/7/05 #15 הרבה לא מכירים אחד את השני זה מפגש פורום ראשוןו, אם את לא רוצה לבוא לבד תבואי עם חברה, לא יהיה לך כיף תלכי...אף אחד לא מכריח אף אחד להישאר למרות שנראה לי שתישארו מרצון
הרבה לא מכירים אחד את השני זה מפגש פורום ראשוןו, אם את לא רוצה לבוא לבד תבואי עם חברה, לא יהיה לך כיף תלכי...אף אחד לא מכריח אף אחד להישאר למרות שנראה לי שתישארו מרצון
I IVaLeRyI New member 6/7/05 #16 אבל היה מפגש קומונה! חחח עזבו שהיה משעמם והתפצלנו איזה 30 פעם...היה!
א אוגוסט2002 New member 6/7/05 #19 אוו תבואי תבואי אפחד לא מכיר פה באמת את כולם.. זה המטרה של המפגש.. להכיר
ק קרניjack New member 6/7/05 #56 חחחח מה זה הפסימיות? הרבה פה לא מכירים אחד את השני, וזה המטרה של המפגש להיפגש יהיה כיף תבואו פעם אחת לא תהנו אף אחד לא מכריח אתכן לבוא עוד פעם
חחחח מה זה הפסימיות? הרבה פה לא מכירים אחד את השני, וזה המטרה של המפגש להיפגש יהיה כיף תבואו פעם אחת לא תהנו אף אחד לא מכריח אתכן לבוא עוד פעם
D Dorin555 New member 7/7/05 #88 אנלא אדע מי זה מי../images/Emo122.gif אולי נעשה לפני זה שרשור תמונות? :-\
א אוגוסט2002 New member 7/7/05 #93 מה פתאום.. כל אחד אומר את השם שלו וחיה שמתחילה שאות הראשונה של השם שלו
D Dorin555 New member 9/7/05 #142 טוב...אני החלטתי... שאני אבוא למרות שאנלא מכירה פה אפחד.. אני מקווה שהמשפחה שלי לא תחליט לנסוע לטבריה כמה ימים לפני אמלא, אני מגיעה
טוב...אני החלטתי... שאני אבוא למרות שאנלא מכירה פה אפחד.. אני מקווה שהמשפחה שלי לא תחליט לנסוע לטבריה כמה ימים לפני אמלא, אני מגיעה