ק קרניjack New member 6/7/05 #21 ../images/Emo41.gif תשתדלו לבוא ותעשו מאמץ!!!../images/Emo41.gif אם אתם לא בטוחים/רוצים לבוא בגלל שאתם לא מכירים אף אחד תבוארו עם חבר/חברה!
../images/Emo41.gif תשתדלו לבוא ותעשו מאמץ!!!../images/Emo41.gif אם אתם לא בטוחים/רוצים לבוא בגלל שאתם לא מכירים אף אחד תבוארו עם חבר/חברה!
S SPFAN New member 6/7/05 #24 ../images/Emo45.gif ושאלה... יש מצב שאני בא עם ידידה שלי שמחבבת את סימפל?? כי עם הביטחון העצמי שלי עדיף לי לבוא עם מישהו
../images/Emo45.gif ושאלה... יש מצב שאני בא עם ידידה שלי שמחבבת את סימפל?? כי עם הביטחון העצמי שלי עדיף לי לבוא עם מישהו
א אוגוסט2002 New member 6/7/05 #26 תראו אני אישית חושב שעדיף שכל אחד יבוא לבד.. כי אם כל אחד יבוא עם מישהו, אז הוא יהיה איתו, ואז יהיה מצב שניה מלא קבוצות.. וזה מבאס גם המטרה היא להכיר..
תראו אני אישית חושב שעדיף שכל אחד יבוא לבד.. כי אם כל אחד יבוא עם מישהו, אז הוא יהיה איתו, ואז יהיה מצב שניה מלא קבוצות.. וזה מבאס גם המטרה היא להכיר..
S SPFAN New member 6/7/05 #27 חחח זה מה שחשבתי... בכלל זה שאלתי כי יש הרבה שמעדיפים שלא... טוב אני אצטרך לבוא לבד
ק קרניjack New member 6/7/05 #57 מה פתאום../images/Emo70.gif תבוא עם מי שאתה רוצה אם אתה מרגיש נוח יותר עם חברה/מישי שמכירה אותך תבוא איתה המטרה היא להיפגש ולגרום בדרך אגב לכמה שיותר אנשים להכי את סימפל אז למה לא זה לא שאתה מביא ת כל הכיתה שלך יחד איתך
מה פתאום../images/Emo70.gif תבוא עם מי שאתה רוצה אם אתה מרגיש נוח יותר עם חברה/מישי שמכירה אותך תבוא איתה המטרה היא להיפגש ולגרום בדרך אגב לכמה שיותר אנשים להכי את סימפל אז למה לא זה לא שאתה מביא ת כל הכיתה שלך יחד איתך
ק קרניjack New member 6/7/05 #54 שטויות..... "הוא מביא חברה"!!! המטרה היא להיפגש! ככה יותר אנשים יבואו! אני מודה שגם אם לא הייתי מכירה פה אנשים לא הייתי רוצה לבוא למפגש לבדי.....
שטויות..... "הוא מביא חברה"!!! המטרה היא להיפגש! ככה יותר אנשים יבואו! אני מודה שגם אם לא הייתי מכירה פה אנשים לא הייתי רוצה לבוא למפגש לבדי.....
S sapirush1 New member 6/7/05 #44 לא כזה נורא אם תביא אותה אבל עדיף להגיע לבד (או רק עם אנשים מהפורום) גם לי יש בעיית ביטחון עצמי.. לא נורא
לא כזה נורא אם תביא אותה אבל עדיף להגיע לבד (או רק עם אנשים מהפורום) גם לי יש בעיית ביטחון עצמי.. לא נורא