אנשים! תעלו כבר תמונות!
ח חצילע New member 14/3/06 #27 מה? חחחחחחחחחחחחחחח היה כיף. נו ואינלי עוד מה לומר. X: הספקתי הכל וזה. אי לא אעשה רשימת שמות וזה כי זה נו, אני בטח אשכח מלא,אבל אני אוהבת אתכם אנשים D: אתם הפורום הכי מושי מושלם. ^^ 'טוב' D:::::::::: ];;;
מה? חחחחחחחחחחחחחחח היה כיף. נו ואינלי עוד מה לומר. X: הספקתי הכל וזה. אי לא אעשה רשימת שמות וזה כי זה נו, אני בטח אשכח מלא,אבל אני אוהבת אתכם אנשים D: אתם הפורום הכי מושי מושלם. ^^ 'טוב' D:::::::::: ];;;
י יהלי רוט צור New member 14/3/06 #35 זהו מצע הבחירות שלי, כנסו: נייט - יהלי, נייט - פיטר, נייט - שחר, דאא - אלדד. מי יביא בולבול חם וגדול, יעשה מסיבות מטורפות, יביא אלכוהול חינם, יהיה חבר נאמן ויתקן לך את המחשב תמיד בעת צרה???? יהלי - נייט, פיטר - נייט, שחר - נייט, אלדד דאאאאאאאאאאא, דאא אלדד!!!
זהו מצע הבחירות שלי, כנסו: נייט - יהלי, נייט - פיטר, נייט - שחר, דאא - אלדד. מי יביא בולבול חם וגדול, יעשה מסיבות מטורפות, יביא אלכוהול חינם, יהיה חבר נאמן ויתקן לך את המחשב תמיד בעת צרה???? יהלי - נייט, פיטר - נייט, שחר - נייט, אלדד דאאאאאאאאאאא, דאא אלדד!!!
א אסי סרחנה בנשמה New member 14/3/06 #43 חחחחחחחחחחח איזה רוסי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif יאללה כולם להצביע בבחירות לאלדד! דא אלדד!!!
חחחחחחחחחחח איזה רוסי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif יאללה כולם להצביע בבחירות לאלדד! דא אלדד!!!
ת תפוז אנשים מודיע New member 14/3/06 #41 ../images/Emo66.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo187.gif פורים ואיכות הסביבה דואגים למפלס הכינרת? מאוהבים בפריחת סוף החורף? רוצים לקדם את מחזור בקבוקי הפלסטיק והנייר? תרגמו רעיונות סביביתיים לתחפושות–וזכו בפרסים בפורום איכות הסביבה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=174&msgid=73638427
../images/Emo66.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo187.gif פורים ואיכות הסביבה דואגים למפלס הכינרת? מאוהבים בפריחת סוף החורף? רוצים לקדם את מחזור בקבוקי הפלסטיק והנייר? תרגמו רעיונות סביביתיים לתחפושות–וזכו בפרסים בפורום איכות הסביבה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=174&msgid=73638427
ס סוריקטה1 New member 14/3/06 #98 ../images/Emo121.gifאני מעלה תמונות. מי שלא רוצה שאני אעלה תמונה שלו יכול ללכת קיבינימאט כולם כבר ראו את הכל, אין מה להסתיר... במיוחד את קרן
../images/Emo121.gifאני מעלה תמונות. מי שלא רוצה שאני אעלה תמונה שלו יכול ללכת קיבינימאט כולם כבר ראו את הכל, אין מה להסתיר... במיוחד את קרן
א אסי סרחנה בנשמה New member 14/3/06 #160 חחח שי כל האנשים פה לא מכירים את האיש הזה! חחחחחחחחחחחחחחחח WTF?!
H horse girl1 New member 15/3/06 #186 לא לא../images/Emo79.gif התכוונתי שההודעה תצא בסוף כל התמונות, לא חשוב. מהאנשים שהיו במפגש חצי בערך אני לא מכירה,ף ובכלל לא ידעתי שהם בפורום..
לא לא../images/Emo79.gif התכוונתי שההודעה תצא בסוף כל התמונות, לא חשוב. מהאנשים שהיו במפגש חצי בערך אני לא מכירה,ף ובכלל לא ידעתי שהם בפורום..