מפגש

סיוני 0

New member
אבל אני אמרתי את זה כבר אל תמחזרי

בדיחות זה כבר לא מצחיק חחחחחחחח ונשמאמי שלי עינייםםםםם!

IkMfNiY

New member
יא, לא שכחת אותי ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

תודה!
היה כיף, פעם הבאה אני אהיה אתכם יותר :X יעל

IkMfNiY

New member
ומה שהכנת... ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

פשוט מדהים, איזו מוכשרת! יעל

nutty boy

New member
גם אני באתי מחופש.

לא נגררתי עם חליפה ועניבה, ושיער מול העיניים (רק בהתחלה) סתם כדי להינות, כי זה לא מי יודע מה נוח. עכשיו כל שלושת האולסטאר שלי מלאת כיתובים. ואל תשכחי את נועה שבאה עם הגלימה והכובע! ושירה שהגיעה עם הכובע אינדיאני.

nutty boy

New member
מצטער שהלכתי מוקדם.

עזבתי בסביבות חמש וחצי לכפ"ס, אבל רק הגעתי לתחנה ברבע לשש כי יעל אמרה שלום לכולם. אבל לא נורא, בשביל מה יש מפגשים אם לא להיפרד? טוב, יש לי זיכרון על הפנים, אז אני אגיד על מי שאני זוכר (ומי שדיברתי איתו, ויש לזה גם סיבות)- קרן-איזו חמודה עם הברכה. אהבתי את המחשוף שהוספת לתמונה. אין סיכוי שהייתי מצייר כ"כ יפה. וגם משפט גאוני. ולמה אני בולבול? למה את קוראת לי חוי? רוני-איזו חמודה הייתי כילדת פרחים. חבל שלא הספקנו לדבר. שירה-מסכנה, זה לא נעים לאבד את הפלאפון, העיקר שמצאת. אבל היה כיף לנגן ולשיר את הכל השירים האלה. וגם מגניב שהתחפשת לאינדיאנית. נועה-מה לעשות לך? צצצ... המלצרית הטנבלית הזאת לא סידרה לך את הארוחה עד הסוף. נועם-אני לא רוסי! חראשו! אני לא ידעתי מזה חוי אפילו! פוף... מה אני אעשה... עומר-יא שמן! שלושה המבוגרים, לעומת הארוחת ילדים הקטנה שלי?! לפחות אני קיבלתי קלפי דומינו של פליקס הארנב. הא הא! בר-בזכותך אני מבין יותר את דומינו, תודה. היה כיף לשחק דומינו לנצח אותך את סהר ואת קרן. חפיף שניצחת אותי במשחק הראשון.. סהר-מקום שלישי! האהאהאהא!!! אממ... לא דיברנו מי יודע מה הרבה.... יעל-שיער אדום! איך החמאת לעידן שם, הא? יש לך דעות מבולבלות לגביו. זה קצת מוזר... יעל4-בואנה, את מפורסמת שם בעזריאלי. נכון הדיסק הזה דיסק נחמד? יש קטעים שמזכירים ראפ, אבל הי, זה עדיין רד הוט. קנית בסוף נעליים חדשות? ינאי-גם איתך לא דיברתי המון, אבל זה קנית אוכל סיני? למה? זה קשה להעכלה. יש לי חרא זיכרון, אבל אני כנראה אזכר מחר בבוקר, כי הבעיה שלי עכשיו, זה בגלל העייפות. אז מצטער מי ומה שכחתי, אבל אני ארחיב מחר, כי אני אשכרה סחוט מעייפות.

אל תצטער אדם יא ראש../images/Emo194.gif

וחוי זה אחלה מילה! וכן אתה רוסי! אז בגלל זה כתבתי לך חוי
חוחו תודה
...מה אחלה מחשוף מגיע לה מסכנה בתמונה המקורית אין לה כמעט ציצים...;[ ואדם יא ראש אוכל סיני שליטה מה אתה יורד כה על ינאי מסכן הוא אכל ירקות מאודים [
] וגם אני אכלתי אוכל סיני חוחו

y a e l4

New member
חח אדם...

הממ..כן וואי הדיסק באמת טוב,ובאמת יש שם קטעים שמזכירים קצת ראפ..ותודה שישבת איתי בערך מאתיים שנה בטאוור ועזרת לי לבחור
ולא...בסוף לא קניתי נעליים..אווף..לוקח לי שנים למצוא משהו..כמו שהווכחת (<ככה כותבים את זה?) אתמול בטאוור
חעחע

nutty boy

New member
לעומתי, שאני סתם זורק את הכסף שלי.

עדיף לקנות משהו טוב, אחרי הרבה חשיבה, מאשר חרא בשתי שניות חשיבה.

../images/Emo121.gifחרא בשתי שניות חשיבה?

2 שניות חשיבה. ככה הכרתי את מוניקה סקס.

חצילע

New member
נווו];;

אדם,אתה כזה קטן כזה.נו. מתאים לך רוסית,זה יושב עלייך בול,מה נו. נווו סליחה אם זה מפריע לך D: יא רוסייייייי קןןןןןןן לסיפוררררר ביןן העסיםםםם. ככה רוסים עושים,מה.

למעלה