ווווואי ווואיי קובי הכרזת מלחמה!!!!
B BlogTV Police9 New member 20/8/04 #12 יש עוד כמה דברים שלא הגיעו לדימונה וליאור תפנים את המשפט הבא: למי שיש תקרה מזכוכית לא זורק אבנים על השכנים!!!
יש עוד כמה דברים שלא הגיעו לדימונה וליאור תפנים את המשפט הבא: למי שיש תקרה מזכוכית לא זורק אבנים על השכנים!!!
B BlogTV Police14 New member 20/8/04 #13 שתבוא איתי למפגש אז אני יסע על 180 ו............... מה שיקרה יקרה!!!!! יכול להיות לא נגיע? חחחחחחח
B BlogTV Police43 New member 21/8/04 #21 אני כנראה גם אני צריך לבדוק אם אני חוזר עם ענת משם השאלה אם יש לה מקום ואם היא מוכנה שאני יחזור איתה משם עד למודיעין ענת תני לי תשובה במסנג'ר מותק? נראה מי ישיג את מי
אני כנראה גם אני צריך לבדוק אם אני חוזר עם ענת משם השאלה אם יש לה מקום ואם היא מוכנה שאני יחזור איתה משם עד למודיעין ענת תני לי תשובה במסנג'ר מותק? נראה מי ישיג את מי
B BlogTV Police10 New member 21/8/04 #22 אז לרגע זה אנחנו 14 איש מי יודע מה עם צחי מישל מיקי וכל השאר??
B BlogTV Police10 New member 21/8/04 #24 המספר עלה ל 15 יוסי גם בא אחרי שעתיים של שיכנועים ממני אז יוסי אל תאכזב אותי!!!!!! קדימה אנשים להתעורר אני אוהבת לראות מספרים עולים. פחחחחח
המספר עלה ל 15 יוסי גם בא אחרי שעתיים של שיכנועים ממני אז יוסי אל תאכזב אותי!!!!!! קדימה אנשים להתעורר אני אוהבת לראות מספרים עולים. פחחחחח
B BlogTV Police10 New member 21/8/04 #28 למה אתה מאחר? זה גם ככה מתחיל מאוחר אני לא חושבת שמשהו יתחיל לפני חצות אז זה עדיין 15 אנשים