מפגש

אבי ע

New member
מפגש ../images/Emo39.gif ../images/Emo19.gif

מתגבשת הצעה למפגש יום ה´ הבא 17 בינואר (מפגש שלא יבוטל). לאחר מכן יש כחודש בו מסיבות שונות לא ניתן יהיה לבצע מפגש. האפשרויות לפי סדר עדיפות וטבלת צדק: עפרית (ליד באר שבע) קיסר (אזור חיפה; אם יכול יום ה´) מענית (השרון. כבר תואם טכנית, וכנראה יתבצע אם הקודמים יפלו). בהמשך היום נשקול הכנסת משאל, כרגע לתגובות ראשוניות: מי חושב/ת שיבוא, מי בטוח/ה שלא יכול במועד זה או באחד המקומות המוצעים
הערה: אצל עפרית יש גם אפשרות לינה. אני אישית שוקל במקרה כזה לרדת למחרת ליום צלילות באילת - כמעט אמצע הדרך
. בברכה, אבי ע (נקאי א´)

בובי

New member
אני חושב שאגיע אם זה במענית

שאר המקומות קצת רחוקים בשבילי.

אבי ע

New member
בינתיים נראה שזה יהיה בדרום ../images/Emo39.gif

האפשרות של קיסר ירדה, האופציה של מענית בעדיפות שניה. ממתינים להמשך שרשורים לגבי זמינות לתאריך ולמקום, כל תשובה תתקבל ובלבד שהיא חיובית לעצם ההגעה ולמיקום הדרומי
סתאאאם... מי שלא יכול/ה גם מתבקש לשרשר

הנקאי

New member
אנא המשיכו לשרשר ../images/Emo19.gif

ובמקביל למלא את הסקר החדש לגבי הגעה למפגש אצל גרזנית.

אילוניק

New member
בקצב הזה יש לי הרגשה

קובעים אני לא יכול ההוא דרומי ההוא צפוני נקאי ב עייף ואחרים לא יכולים מסכנים טרודים מסיבות שבתות לדעתי מי שמרים את הכפפה יקבע תאריך אחד או שניים מי שיכול יבוא מי שלא לא יבוא ואם זה חשוב למישהו הוא יזיז משהוא אחר במידה ולא יכול להזיז יתכן שזה לא מספיק חשוב אנו כמות גדולה של אנשים ואי אפשר לרצות את כולם וכמו שהיה במענית והגיע ואני לא יכולתי יגיעו הפעם מי שיכול ומי שלא בפעם אחרת ותקנו אותי אם אני טועה אילוניק היפה.I.H.B.

אבי ע

New member
אתה צודק, וזה מה שנאמר ../images/Emo39.gif

בכל זאת רצינו לקבל מושג מה מתאים למי. אם המוני חברים/ות לא יוכלו ביום ה´ הבא אז אין טעם, אם לכמה בודדים/ות זה לא מתאים אז נריץ בכל זאת. כנ"ל מיקום, למרות שאני חושב, כמו ב"ג, ש"בנגב ייבחן עם ישראל"
ולא נראה לי לשנות מיקום רק כי זה קצת יותר רחוק. והעיקר לא רשמת - אם אתה יכול

ביקו

New member
אגיע בכל מקרה, עדיף במרכז אבל...

אם יוחלט שהמפגש יתקיים בדרום, אקבל את דין התנועה

אבי ע

New member
וזה אומר ש ../images/Emo13.gif

סרטיך מגלפגוס ופלאו יהיו מסמר הערב בפרט אם הוא יתבצע בדרום

ניב ד

New member
אני אגיע - לא משנה לאן

אם זה בתאריך האמור, אחר כך אני שוב במילואים... ואגב לגבי זה שבנגב ייבחן עם ישראל - כמו שאומר הבוס שלי (ידידך אבי...) - העם נבחן ונכשל.

Famous

New member
אגיע בכל מקרה ../images/Emo73.gif

והרעיון של להמשיך לאילת (אם המפגש אצל עפרית) מאד מאד מאד (ותוסיפו עוד כמה שתרצו) מוצא חן בעיני
חוב החנקן אצלי שלילי עד להחריד
וטבעת הנישואין עדיין לא טבלה במי ים...

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מעדיף במענית

מקיסר הבנתי שאין אופציה אצלו ביום ה´. כנראה שאגיע גם אם זה יהיה בדרום. ו ב ב ח י " נ

מגיע..

אם המפגש במענית.. ואפילו אשמח לעזור לסחוב כסאות בשל קרבתי הגאוגרפית אם זה קצת יותר רחוק...נו תלוי אם מישהו מהאיזור יציע לי טרמפ :)

אבי ע

New member
הבעיה היא

שאני אצא מת"א. אבל אין ספק שמאיזור ת"א, ואולי גם מהאיזור שלנו, תוכל לקבל טרמפ. את ההסעות נתאם בהמשך

לצערי ..

אין באפשרותי ימי ה´ בשלב זה. אשמח להגיע לכל מקום במדינת ישראל (לא בשטחים- אין לי דרכון בתוקף). כמובן שאילת זה כבר באמת קרוב מאד. קיסר הדור

למעלה