מפגש

מפגש../images/Emo20.gif

כי אפחתך עוד לא התחילה להזיז עיניינים=] נתן תאריך..ונראה כמה יכולות לבוא באותו תאריך..מה דעתכם על ה 25.7 זה יוצא יום שלישי. מי שיכולה באותו תאריך שתסמן
ומי שלא יכולה לסמן
אחרי שנראה את הרוב נחליט..ועם הרוב יהיה לא..ננסה למצוא עוד תאריך=]

לא הכי הבנתי

יש בנות כמומאופיר ולאה ועירית שמגיעות מרחוק..או כמו שני..שאני מקווה שתגעי במגיעה גם היא מרחוק. זה מקום עם הרבה אוטובוסים ורכבות שמגיעות. ולי דעתי זה מקום הכי טוב. יש גם שתיה אוכל ומלא מלא חנויות

מה אומנות השרשור..שרשרתי אלייך.

את יודעת מה..אז אולי לא ראיתי את השרשור שיאנה פתחה. שוט מי..! את יודעת מה א..אני לא אתעסק בלארגן את זה.. וזהו

o0Invisible0o

New member
למה את מתעצבנת עלי?

אני הגבתי לקארין ששאלה למה בעזריאלי בכך שפשוט לא הצלחתן להחליט על מקום אחר...וכאילו..בגלל זה עזריאלי. אז למה הגבת לי? ולמה המשכת להוציא עלי עצבים?
i'm om your side...

Karin917

New member
מה קשור?

להפך, בשביל אופיר לאה ועירית זה יותר קרוב. חוץ מזה זה לא באמת משמעותי.. זה רק עוד תחנה אחת. "לדעתי זה מקום הכי טוב"? זה נורא מתחשב מצידך.. אם תסתכלי בשרשור האחרון שיאנה פתחה-תראי שהרוב רוצים שזה יהיה בפארק/נפגש בעזריאלי ואז נלך לפארק.

../images/Emo221.gif יש גם אנשים שלא מרשים להם

לנסוע לעזריאלי. וגם כן חנויות, לא באים למפגשים בשביל חנויות

באמבוק

New member
למשל לי? ../images/Emo122.gif

זה כ"כ מרגיז. לכל דבר אני צריכה שילוו אותי או משהו כזה. בקושי עם בת אחת ועוד ילד מהכתה שלי, שזה איתו, והם סומכים עליו יצאתי! אז עם המון כוסיוט? בחיים לא. אני בת 11, אבל אני חושבת שאני עצמאית כבר.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifויש כאלה שלא מרשים להן

ליסוע למקום אחר P: וזה לא שאני יוצאת פאקינג מעזריאלי...המטרה שלהם לראות אחר-כך כרטיס רכבת לתחנת השלום ולא להשד יודע איפה

FOBgirl

New member
התאריך אחלה,

יהיה אישור מההורים רק אם נשאר רק בעזריאלי. ואני לא משקרת להורים שלי, עד כמה שזה אולי תמים. אז נשאר רק בעזריאלי בבקשה בבקשה? ~תדמיינו פה פאפי פייס^^"~

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif../images/Emo45.gif

יופי
אני אבוא עם ינקיפנק......

למעלה