מפגש!!

שילה1

New member
מפגש!!../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

למי מתאימה ארוחת דגים ביום ה הבא 18.00 אצלי??? ולמי לא? במסרים אישיים בבקשה....

magy

New member
אבראבוווווווווווווו על היוזמה

לדעתי, את לא צריכה לשאת בהוצאות........ שכל אחד יביא משהו......אני אביא את החתול........
PPP סתם............ כל מה שתרצי, מה שתבקשי......... 11.7. השאלה , אם כולם יכולים... אז מה שלומך???????? שלומי????????? מצויייייייייייייייייייייין יש לי שמש ..........בלב............הרבה שמש.........

לי לא ../images/Emo10.gif

רחוק מאד ודגים זה לא מהמאכלים האהובים עלי יכולה באמצע השבוע בשפלה כשיהיה לכם איזה יום חשק לנסוע קצת

magy

New member
תודיעי........

כשיבוא לכם........ סדרי לי לינה באיזה מלון 9 כוכבים........ ואחזור למחרת הביתה........ כן, למה לא?????????
סליחה........יש לי היום צהֶבֵת בשכל........

שילה1

New member
הדגים או המרחק?../images/Emo3.gif

מה הבעיה?על הדגים..ניתן להתגבר... והמרחק?קשה....

magy

New member
פנטושי

אני מתה להגיע לירושלים...... שנים לא הייתי שם.....בעצם, מאז האינתיפאדה המחורבת...... יש לי אוברדראפט ירושלים........ וזה עושה לי ...............צרֶבֶת במח.......

שילה1

New member
טיפש התחייבה לקנות הדגים....

הישר מהבריכות במקום מגוריה..ונתחלק..יהיה בסיידר...חביירה..או סליחה..אסור!! והכוונה ש"מסורבי השבת"יגיעו .. נראה לך? ונחשוב יחד על תוכן.... ועל תחליף לאוהבי בשר...

magy

New member
מרגע לרגע נשמע יותר טוב.........

א מחייע............. איך שאני רעבה כרגע, הייתי אוכלת אפילו ליוויתן............ יש לי אדֶמֵת במח.....

magy

New member
יש לי

שלשֶלֶת בראש........ שמישהו יעצור אותי...........

שקדי

New member
ערב טוב לנוסטלגים החביבים..........

לא כ´´כ יוצא לי משום מה להיות איתכם כפי שאני רוצה נקוה שיחול שיפור ניכר בנ´´ל בהמשך......... בזמן שאתם תחגגו על דגים והכל יש לי ארוע משפחתי שמתחיל בדיוק באותה שעה התסלחו???????? ודגים אף פעם לא הצליחו לגרור אותי לשום מקום בטח לא דגי בריכה.....ותסלח לי טיפה´לה.....שום דבר אישי צלעות כבש על המנגל של שילה אולי אולי היו עושות את ההבדל עכ´´פ........נתראה בהמשך האאאאאא???????? ושמישהו יפסיק את ההצהבה של החבירה המנהלת........

magy

New member
שלום חבר שקדי

הברזת היום........... ועוד קוראים אותך.....אושיה.........
PPPPPPPPPPPP

אורניהו

New member
מי כמונו אנשי הטבע יודע מה יש במי..

הבריכה ההיא של המושטים[האמנונים]בימים האלה שמענו בחדשות על אותו נער שנקטעה לו רגלו בגלל זיהום החיידק המסוכן הזה הנמצא בדגי הבריכות האלה.לפני שנים לא ידענו ולא שמענו על כך מילה,המים היו נקיים יותר,המזון המוגש לדגים כיום עשיר בכימיקלים ולדישון הבריכות משתמשים בזבל עופות.כמו כן ישנה חשיבות לצפיפות הדגה בבריכות.

../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

מה את משזיפה לך את הלב מה??? נראה לי שמח לך יאללה לבריאות!

שילונת.... לא נוכל להגיע../images/Emo10.gif

אולי אפשר להזיז ליום אחר??? לא רוצה לפספס ארוחת דגים ועוד יותר לא רוצה לפספס את החברה.. לא יכולים בשום אופן בגלל סיפור עם השתלת שן למאהב שלי (
אני צוחקת והוא סובל.... רעה שכמוני... אז אולי אפשר להזיז לשבוע או משו? אני יודעת על עוד מישהו מאושיות הפורום ומכובדיו שלא יכול להגיע ביום המיוחד הזה אז אולי??????????????

../images/Emo42.gif אושיות או אישיויות? ../images/Emo42.gif

גמני הברזתי כי מישהו מאוד מוכשר הצליח לחרבש לי את המחשב בעבודה.... התכוון להתקין לי תוכנה, 5 דקות שהלכתי לעשות פיפי הספיקו לו לטפל לי ב- DLLים ולהרוס לי.. וכבר יומיים עובדים על המחשב שלי ומפרמטים תוכנות ודאטה שנשמרת שם כמעט 9 שנים... באסה! אנשי המחשבים! פחחחחחחחחחחחחח מזריחה לך את השמש עוד טיפונת (

שקדי

New member
זה מהאושיות זה אני????../images/Emo13.gif

כינו אותי כבר באלף כינויים.....טובים ורעים אושיה עוד מעולם לא כוניתי......נעמת לי מאד.....

magy

New member
זה דורש בדיקה מיידית

חפש ,,, אולי יש לך איזה אושיה שלא ידעת עליה........ אויייייייש

magy

New member
אם יש לך כמה אושיות מיותרות

אני לא מצליחה למצוא בשוק....... תביא איזה מאה גרם.............. אני אחזיר לך במפגש הקרוב שיתקיים בפורום..........

למעלה