מפגש

ToryMaster

New member
מפגש../images/Emo124.gif

שמחה והילולה, בחרנו תאריך! להלן - המפגש יתקיים ביום ראשון, 12.4.2009 [שזה אחרי ליל הסדר, תודה ששאלתם], בשעות הצהריים. יש לנו למעשה שתי אפשרויות למקומות מפגש, אני משרשרת לכאן תגובות עם שמות המקומות, ואני מבקשת רק מאנשים שבאמת חושבים שיוכלו להגיע, להגיב ולומר מה הם מעדיפים, האופציות הן: הגן המשולש בת"א [ידוע גם כגן וולובסקי - קרני, הוא נמצא מעבר לכביש מתחנת הרכבת מרכז - סבידור]. גני יהושע בת"א [ידוע גם כפארק הירקון, נקודות מסוימות ומקסימות שלו נמצאות ממש מעבר לכביש מתחנת הרכבת ת"א צפון - האוניברסיטה]. אם לא איכפת לכם, אל תשרשרו לשניהם אלא תחת "לא משנה לי", ואם יש לכם רעיון מצוין אחר, מקום בו נוכל להיפגש כולנו, מבוגרים וילדים כאחד, ולרבוץ כל היום, שרשרו תחת "הצעות נוספות". בכל מקרה, המפגש יתקיים בת"א, ואם למישהו יש בעיית ניידות מתחנות הרכבת או האוטובוסים, יש לנו נהגות פרטיות שישמחו לעשות הסעות המוניות. אנא שרשרו את עצמכם, תודה.

miss_t

New member
../images/Emo45.gif מעדיפה

הגן המשולש קצת רועש מבחינתי, וגני יהושע מאוד חביב ורגוע. בתקווה ענקית שלא יהיה לי מועד ב' באותו שבוע- מקווה שאצליח להגיע. בנוסף תלוי מזג אוויר ומשפחה- עוד מוקדם לי לומר אם אוכל להגיע ב100%. במידה ואצליח להגיע- זו ההעדפה שלי.

deisy

New member
../images/Emo45.gif

האמת, לא ממש משנה לי, אבל אם כולם ישימו ב"לא אכפת לי אני זורם" אז איך נחליט?
ואם ליאת כבר מעדיפה גני יהושוע אז גם אני
מה גם שאין לי שמץ איפה הגן המשולש
ואני מאלה שצריכות לנהוג

ToryMaster

New member
יש שם חניה נוחה?

נגיד, אם נרצה לקפוץ להביא אוכל או משהו, יהיה איפה לחנות?

icy woman

New member
לא בטוחה

מקור אוכל יחסית רחוק. לעומת הגן המשולש- יש את מרכז וייצמן ליד (מרחק 7 דקות הליכה ברגל)

deisy

New member
יש לנו פאלפונים

אפשר להזמין
למי יש כוח ללכת להביא?
כל שליח יבוא להביא לנו אוכל איפה שנרצה ... וחניה יעלי, בכל ת"א אותו דראק
גני יהושוע איריס יש את החניון הגדול של גני התערוכה...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחוץ מזה

מכל המפגשים שהיו לי שם, הרי תחנת הרכבת נמצאת קרוב..:p ובתחנת הרכבת יש טוסטים מעולים..

ToryMaster

New member
גם אני, זה בסדר

רציתי להכין לליל הסדר פסטה עבור הצמחונים.

נושיfay

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif=]

ונראה כאילו אני בהחלט אוכל להיות נוחכת..=0 יאי..:)

../images/Emo45.gif

מבחינת נוחות הגעה בתחבורה ציבורית יותר נוח ברכבת. א-ב-ל מבחינת רעש ובלאגן יש סיכוי טוב למצוא פינה נחמדה בגני יהושוע, וברכבת יהיה תמיד רעש של תנועה כבדה מסביב. יש חניה בחניון של גני יהושוע (10 או 20 ש"ח למכונית), וגם חניה ברחובות שקטים מהצד השני (אני אתן הוראות הגעה וחניה מדוייקות לכל מי שירצה כשנקבע מיקום מדוייק) יש גם תחבורה ציבורית שמגיעה לגני יהושוע (רכבת ואוטובוסים) ובאופן כללי זה מקום יותר סימפטי, אפילו עם העומס הצפוי בחול המועד

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif

באמת שלא אכפת לי איפה זה יהיה~ D:

למעלה