מפגש

creepy creep

New member
מפגש../images/Emo124.gif

בגלל ששום דבר לא יזוז אם לא נזיז אותו- טווח התאריכים הוא כנראה בין 8.2 ל27.2, ועדיפות גדולה לתאריכים אחרי 11.2 כדי שיעל תוכל להצטרף ולהנעים את זמננו. קיצ, תגידו מתי נוח לכם, וגם איפה- נתניה/חיפה
/ת"א/אילת...

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifנשמה!../images/Emo99.gif

אני בעד, כמה שיותר צפונה האמת. אני לא יכולה לנסוע לת"א כל כך.. נוח לח בין כל התאריכים האלה אבל בואי פשוט נתחיל מה- 12.2 עד ה-26 כי ב-27 זה כבר היום הראשון של סמסטר ב'
.

steelwater

New member
אילת?!

מה עם החרמון? אני מתכננת לנסוע לשם אחרי הפסיכומטרי... ב-12.2 אני לא יכולה אבל אחרי אני מניחה שכן. מה שכן, אני אחפש עבודה ברגע שאני אסיים את הפסיכומטרי ואני לא יודעת מתי אני אוכל או לא, נראה אז. ובכלל, בשעתיים האחרונות חיפשתי מידע על לימודים ועם ממוצע הבגרויות שלי ומה שנראה לי שיהיה בערך הציון שלי בפסיכומטרי, אני בטח יכנס לדיכאון עמוק אחרי הפסיכומטרי ולא יצא מהמיטה כמה חודשים...

creepy creep

New member
../images/Emo39.gif

אני יכולה ב14, 17, 18, 19, 21, 24, 25, 26... אם המפגש יהיה בחיפה, אז אני יכולה גם ב13, ואולי אפילו ב20.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo31.gif

לימדוים ועומס עצום של מבחנים. עד מרץ יש לי מבחנים (סבב כפול של מבחנים) נראה שאצטרך לחכות לפסח כדי לראות אתכם שוב...

hodown

New member
גלי לא מקובל עליי!

בקושי מצמצנו אחת לשניה במפגש. נו מה איתך

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני חננה../images/Emo132.gif

אני מסיימת מאוחר כל יום ואין מצב שאני אסע אח"כ למחוץ לעיר (וגם עכשיו תקופת מבחנים.. לא טוף..)

Angelus

New member
גיזמו

פנוי; עדיפות לימי רביעי/חמישי. דגש על רביעי.. שיהיה סבבה עם הסוף שבוע.

jess r

New member
../images/Emo13.gif

אני פנויה מה-17. אבל תלוי בשבוע הספציפי, מבחנים וכאלו. ימים - אני יכולה בכל יום חוץ מראשון, עדיפות לימי רביעי. מיקום - בגלל שזה אמצע שבוע ולימודים, הכי רחוק שאני יכולה להגיע זה המרכז. בכללי, אני לא בטוחה שאני בכלל יכולה אז אני בסימן שאלה.

hodown

New member
טווח בסדר

יש לי גם עדיפות לימי רביעי, אבל אם תבחרו יום אחרי אני אנסה להסתדר. כמובן לצפון הארץ (אין לי בעיה שזה יהיה גם בנתניה). ב-15 אני לא יכולה. תתחרעאעאעאעאעו

creepy creep

New member
../images/Emo39.gif(מעודכן)

היום קיבלתי את לוח החזרות להפקה שלנו, כך שיש הרבה תאריכים שכבר לא פנויים. אני יכולה עכשיו ב12, 14, 21... ואם זה בחיפה אז גם ב13 וב20.

hodown

New member
ואו אז זה צומצם הרבה.

אתם לא יוצאים לחופש בפורים קטן
?

creepy creep

New member
נראה לך?../images/Emo3.gif

יש לי באותו יום מבחן בכימיה, אבל אם זה בחיפה אני אספיק להגיע.

hodown

New member
חחחחח כמיה זה חשוב

אני זוכרת אי שם בתקופת האבן (כשאני למדתי כמיה) היה לי מבחן והיה בסדר. אז אם לי היה בסדר אז אין צורך לאחל להצלחה אפילו. את הגאון של הפורום... אני זוכרת שפרסמתם ציונים. חרשנים

בוקר טוב לכולם!

אז מהצלבה קטנה שעשיתי של כל התאריכים היום היחידי שכולם יכולים זה ה21. שזה דיי אירוני כי זה היום שאני לא יכולה. אבל אני אולי אוכל לסדר משהו.. בנתיים תגידו לי אם אני צודקת והאם כולם יכולים להגיע בתאריך הזה נאמר ל.. עיר רנדומלית שסתם עולה לי בראש.. נאמר.. נתניה? יום טוב לכולם!

Roncha87

New member
חחחח עדי כפרע עלייך.

אני יכולה בכל התאריכים הללו.. והאמת, אני מעדיפה בנתניה כי אני לא יכולה להגיע לת"א. ונראה לך באמת, נראה לך שנעשה מפגש בלעדייך?אה?אה?אה?

למעלה