מפגש

Woogyman

New member
אז נשארנו עם שלישי. ../images/Emo110.gif

אף אחד לא אמר שהוא לא יכול בו (חוץ מאופיר שאמר שהוא לא יכול באף יום חוץ מרביעי, אבל אין מה לעשות, יש שניים אחרים שלא יכולים ברביעי). אז שלישי, 4:00, איילון. נקבע.

HuGo Hell

New member
טוב ../images/Emo4.gif../images/Emo1.gif

גם ככה הרבה לא מגיעים. ודווקא אלה שלא מגיעים זה לא שווה בילעדם.. אז תהנו..

1Shir

New member
סתם שאלה.

יכול להיות שאם נדחה את המפגש בשבוע, נוכל לקבוע יום שבו כולם יכולים? (זו התראה ארוכה יותר ואפשר לפנות זמן מראש) עדיף מפגש עוד שבוע-שבוע וחצי שבו יגיעו כולם או כמעט כולם, מאשר מפגש השבוע שחצי מהאנשים לא יוכלו להגיע אליו. לגבי למשל, אם נקבע בימים הקרובים, כל יום בשבוע הבא (לא הקרוב) הוא טוב.

Woogyman

New member
טוב, תראו.. ../images/Emo110.gif

קודם כל, אופיר, מה שאמרת על אלה שלא מגיעים, היה מגעיל. זה כאילו אתה מוציא את אלה שכן מגיעים כאלה שלא שווה לבוא בשבילם למפגש. ואתה יודע מה? אף אחד לא מכריח אותך לבוא. ושיר - אין בעיה לדחות גם לעוד חודש, רק שאני בטוח שישכחו מזה, יתחילו לדבר על זה שוב יומיים לפני המפגש, יתחילו שוב וויכוחים ושוב נגיע לאותה נקודה. זה מה שתמיד קורה.

1Shir

New member
יש הבדל בין חודש לשבוע.

אם נקבע לעוד חודש סביר שיהיו שינויים, אבל מה דעתכם שננסה לקבוע משהו כמו שבוע מראש?... לי נראה שזה יהיה עדיף לכולם. אבל אולי לא, אז תביעו דעה, כל מי שמתכוון להגיע.

Phoebe again

New member
מי בכלל מתכנן להגיע?

לין, אופל,ניצן, תום, יותם, איתמר, רועי, גל, יוני, תגיבו גם אתם לשרשור הזה, ותגידו אם יש לכם כוונה כלשהי לבוא! האנשים שהזכרתי הם אלה שעלו לי בראש, אבל יש עוד שלא הגיבו למפגש הזה, ואני חושבת שכדאי שהם יגיבו, כדי מי שמתכנן להגיע, ידע מי בא ומי לא. כי בכל זאת לא נעים לבוא למפגש בלי לדעת מי בא אליו
... אז תגיבו

cutie pooh

New member
תגידו לי בבקשה...

איפה המפגש יהיה שאני אוכל לשאול את ההורים שלי!! בבקשה מכם!!

1Shir

New member
אני מקווה מאוד שלא בשלישי הזה.

יהיה לי מאוד לא נוח להגיע ולא נראה לי שאני אבוא אם זה מחרתיים. אני לא יודעת אם קבעתם סופית או לא, אבל אני אציג שאלה משלי: יש מישהו שרוצה לבוא ולא נוח לו ביום שלישי, לא הזה, אלא עוד 9 ימים? ובנוסף-מי רוצה לבוא ויכול ב-22/10 יום ג´? בבקשה תענו כדי שנדע מה לקבוע! אני מאוד אשמח אם המפגש יידחה בשבוע, מפני ששוב, התראה של 3 ימים כמו שניתנה כאן היא קצת קצרה מדי.

Woogyman

New member
כמו שאמרתי - ../images/Emo110.gif

שלישי עוד שבוע (לא הקרוב) מצויין מבחינתי.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

מצידי.. ואחותי אמרה שאולי היא תקח אותי.. ואם לא היא אז אופל (מסתבר שהיא גם אולי באה)

HuGo Hell

New member
אממממממ..../images/Emo1.gif

התכוונתי השבוע ל-ואחותי אמרה שאולי היא תקח אותי.. ואם לא היא אז אופל (מסתבר שהיא גם אולי באה)" וה-
היה לעוד שבועיים

SaberTooth

New member
אני רוצה... אבל אין סיכוי...

אני רוצה לבוא ב-22, אבל אין סיכוי שאני אצליח להגיע לפני שש בערב.

buffgirl

New member
אני לא יודעת אם אני יכולה! ../images/Emo80.gif

אתם לא יכולים פשוט לקבוע 4 ימים לפני המפגש - אוקיי יש מפגש ומי שלא יכול להגיע בגלל התרעה קצרה -באסה לו! זה לא בסדר... צריכים לפחות שבוע מראש כי אם קבעתי תוכנית שאני לא יכולה לבטל? טוב אני תכךף ימשיך את ההודעה!

למעלה