מפגש #2 !

Shusho

New member
מפגש #2 !

ב-29.12, יום רביעי, 12:30 בקומת הגג בעזריאלי. [למה רק 9 שרשרו אם הן יכולות כשיש עוד הרבה בנות בפורום?] בהצלחה. בשרשור הזה אתן יכולות לכתוב מה שבא לכן כל עוד זה קשור לשרשור והמפגש. ואם מישהי מעזה לארגן גמדענק אני מרביצה לה, כי ככה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלמה?../images/Emo6.gif

לא שהתכוונתי.=D ומיכלמיכל אמא גררה אותי לאחות והביאה לי משחת "דרמקומבין" ונכון צריך לשים כאלה מי מלח וכולם אומרים שזה מעביר להם? אז אני אוותר על הרעיון. ובהתחלה הייתי צריכה ללכת לרופא כדי להביא מרשם לאחות, ואז הוא הסתכל עליי כזה כמה שניות והתחיל להרצות לי בשפה לא מובנת על העגיל, וזה היה מפחיד . הוא עשה כזה "מהזהפהאתתוקעתמסמריםבפרצוף,אתילדהיפהאת,לאצריךלכערפרץוף" זה היה במשך כמה דקות והרגשתי כמו איזה שק איגרוף שלו.;; והאמ יום רביעי, אני כבר בודקת מתי זה לפי החופש, מקווה שאני אוכל והכל תלוי בשיר.P::

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif28-12 זה יום רביעי.../images/Emo12.gif

[אני ממש גרועה בתאריכים, ככה כתוב בשרשור הקודם..:]]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif*משועממת*../images/Emo122.gif

אני מתחילה להעלות לגלריות מלאאא בואו נשלים.
אני שונאת לכתוב את זה עם התאריכים וזה לאמעניין אף אחד וזה עושה לי כאב ראש, בלע. אולי עוד כמה שנים יהיה קטגוריית "המשך לבואו נשלים" בשיטה אחרת ?

broken winges

New member
אני אוהבת אותך מלאא ואת אופיר

ואת שני ואת יובל ושרון וסאפיר ^^ ושיר ואנבל וזוהר ויולי ואת המיכליות ואת כולכן. אם אני אבוא ובתקווה שאני אבוא,תאמינו לי שזה יהיה לי יותר ממפגש רגיל,כי עכשיו אני בדרך (טפו טפו טפו) לצאת מתקופה מאוד חראית ולא יודעת איך להגדיר בחיים שלי ואתן תפסתן מקום מאוד גדול ועדיין תופסות מקום ענקי אצלי בחיים.אנשים יכולים לחשוב שאני מכורה למחשב אבל זה לא סתם.ואני יודעת שזה לא קשור ממש לפה אבל רציתי להגיד לכן שאני באמת אוהבת אתכן והייתי רוצה להכיר אתכן אפילו יותר ברמה האישית ושהפורום הזה שינה לי כל כך הרבה דברים. ו..מרד אני רועדת.אני כזו נקבה נקבתית. אני מצטערת פשוט הרבה זמן רציתי להגיד לכן את זה ולא ידעתי איך.אז אמ תודה ואני מתכוונת למחוץ כל אחת ואחת מכן אז תתכוננו!

shmeksit

New member
אני גם אוהבת אותך! ../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

בעלי המאמי! יאיייי רוב הסיכויים שאני באה (טפו טפו טפו) יאיייי ואני כניראה אפגוש את כולן, גם את אלה שאני רק הבהה בהן כי הן כאלה כוסיות מוכשרות! ויהיו כאלה שאני אמחץ אותן חזקחזק! *מתרגשת*

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אני יותר נקבה נקבתית D:

אני התעלפתי בנקביות יתר מחיסון
ו ו ם אני אוהבת אותך, המון*O*
את כזו מותק
והתכוונת ל'מרד' בצרפתית? לעזאזל? DDDD:

broken winges

New member
כן ^^ התכוונתי למרד בצפרתית!

את מבינה אותי 1 *0* ושוש
אני התעלפתי 3 פעמים מבדיקות דם ויש לי בחילה או שאני מתעלפת מכול דבר שקשור בדם ומחטים. אפילו אם דקרתי את עצמי בזמן שתפרתי תחתונים לדובי שלי :( גמני אוהבת אותך מלאאא ואת בנאדם נפלא באמת!

behind the masc

New member
כנ"ל../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifאוהבת אותך המ

וןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

the queen zohar

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

לא
בנות גדולות ימחצו אותי ויגידו "איזו חמוטה"
גם סאפיר
כולן, סשה גם באה(נראלי...), היא קטנה יותר
תסתערו על סשה
לא, תסתערו עליי
לא, תגידו לי לשתוק.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifבמפגש הקודם עשית שלי?

תעשי הפעם -.-' [פעם שעברה הייתי רק בסוף, בערך.]

למעלה