מפגש - תאריך

מפגש - תאריך../images/Emo116.gif

היי אנשים המקום שנבחר הוא גן סאקר. לפני שאתם מגיבים להודעה כמה כללים נא לקרא בעיון: (1) המפגש לא יערך בערב פסח, פסח, או חג שני. בערב פסח יש בבוקר שרפת חמץ ועוד כמה דברים ובכלל זה פשוט לא יום טוב. שביעי של פסח הוא חג. (2) למען הדתיים שביננו: בחוה"מ אסור לאכול חמץ ואפילו שיראה חמץ. מכאן שעדיף לעשות את המפגש לפני פסח, שנוכל לעשות פיקניק "ללא חשש". (3) למען התלמידים שביננו: החופשה מתחילה ב28 למרץ. עכשיו יש גם כאלה שעובדים (כמו רפי) אז בבקשה תגידו- אולי יש לכם יום פנוי (אולי יום שישי?) אם אי אפשר יש גם יום חופש של המימונה- ואז אפשר לאכול חמץ ויש בגן סאקר גם דברים מגניבים באותו יום. (4) ואם זה לא מובן, אז כן, גם החדשים מוזמנים להגיב ולבוא...
אז בבקשה תכתבו מתי כן נח לכם, שנבדוק איזה יום הכי טוב

animosity

New member
אבל...

בקשה תנסו לעשות את זה בחופש כדי שאני אוכל להגיע :/

אוקי תקעתם אותי ../images/Emo187.gif

ככה עד ה 1.4 אין שום מצב שבעולם שיש לי זמן!!! אני עושה פסיכומטרי ואני בלחץ הסטרי והמבחן הוא ב 1.4 ככה שהמצב הוא רק אחרי זה מה שמשאיר את חוה"מ שאני לא מבינה למה הוא בעיה ? זה לא שאנשים מסתובבים שם עם פיתות ,וזה לא שכל הדתיים סוגרים את עצמם בבית כדי לא לראות חמץ (אני הייתי כזאת אני יודעת..) אבל לא משנה לא נוח חוה"מ אז לא נוח מה אני אגיד . ולגבי היום של המימונה? כל ירושלים תהיה שם ויהיה ים בלאגן כי זה החגיגות כמו כל שנה אז אני לא חושבת שזה הגיוני בכלל . לסיכום אני אשמח אם המפגש יהיה אחרי ה 1.4
ואם לא אז יש מצב שאני לא אבוא או שאני אבוא לממש ממש קצת זמן רק לומר שלום ואז אני אברח חזרה ללימודים שלי

rshamir

New member
תאריכים

אני לא בטוח שחול המוןעד עצמו הוא זמן לא טוב למפגש. אפשר לעשות פיקניק גם בלי חמץ. מלבד חול אני יכול בתאריך 04/04 - זה יום ראשון, יום אחד לפני ערב פסח.

אז ככה ../images/Emo26.gif

אין מצב שבעולם שאני יוכל בבוקר, אני עובדת כן, גם בחול המועד (חצי יום) לפי דעתי כדאי לעשות את המפגש בחול המועד שזה יוצא 8/4-7 בשעות הצהרים משעה 14:00 בערך. בעניין הכשרות, לא נראה לי שתהיה בעיה... לא חסרים דברים כשרים לפסח. בקיצור מי שיכול בתאריכים האלה יסמן
ואת התאריך

ariq3

New member
אני מזה רוצה אבל...

כמו שקראתם (ומי שלא שיקרא תחת הכותרת תקשיבו לקטע מטורף) אני מתגיס ב30 חבל אני דוקא רציתי לבוא בכול מקרה תהנו אולי עוד 3 שנים שאני ישתחרר...

ariq3

New member
אני מזה רוצה אבל...

כמו שקראתם (ומי שלא שיקרא תחת הכותרת תקשיבו לקטע מטורף) אני מתגיס ב30 חבל אני דוקא רציתי לבוא בכול מקרה תהנו אולי עוד 3 שנים שאני ישתחרר...

jenngirl

New member
כל יום חוץ../images/Emo82.gif

מהיומיים הראשונים אחרי ליל הסדר תקבעו תאריך ואני אתאים את עצמי כל עוד שזה בירושלים זה טוב לי ואין לי בעיה להגיע

מה קורה???????? ../images/Emo4.gif

אני מבינה שאנשים ממש לא רציניים פה או שאתם רוצים מפגש או שלא.... מה יהיה... אתם לא יודעים להגיד מתי אתם כן יכולים תנו תאריכים!!!!!!

תאריך המפגש ../images/Emo88.gif

יום ד' 7.4.04 חול המועד פסח בשעה 15:00 בגן סאקר מי שמתאים לו התאריך והשעה יסמן
מי שלא מתאים לו שיסמן
בתודה מראש!!!

למעלה