מפגש - שעה:

• פותח הנושא or99
  • פורסם בתאריך

or99

New member
מפגש - שעה:

ברוב קולות הוחלט שהמפגש יהיה בפארק בהוד השרון. אני מציע תשע בערב. נוח לכולם? (שתיקה כהודאה!)

לאחר שחפרתי...

במעמקי הפורום, ראיתי כי המפגש יתקיים ב - 28, שממש במקרה יש עוד שני מפגשי פורום באותו יום

or99

New member
חחח... אני בעצמי אפילו...

לא יודע בדיוק באיזה פארק מדובר... בהמשך נשלח הזמנות עם מפות, והכול יהיה ברור. בתוך הפארק לא נראה לי שתהיה בעיה למצוא. פשוט תראה חבורת אנשים.

or99

New member
אכלים...

כל אחד יביא משהו. בינתיים ירון מביא לנו אוריגימי (זה לא אוכל... עברנו לקטע של התפעולות...) אם למישהו יש עוד רעיונות - שיביא.

uriozmor

New member
אכלה ואכלה

בסדר, גם אני אביא איזו הפעלה. לגבי המזון זה מורכב יותר, כי צריך תיאום.

or99

New member
אני מקווה...

שאתה לא באמת הולך להביא את זה. אמנם אני אשמח, אבל נראה לי שאת הרוב פה זה לא ממש מעניין...

uriozmor

New member
הייתי מאוד שמח

להיות בעליו של עותק נחמד של הדבר הזה, אבל אני שמח לחסוך לכם את השעמום. לא, תכננתי משהו אחר, לא מי יודע מה עמוק אבל נחמד, אני מקווה. זה יישאר בסוד כנראה.

גנגי

New member
תרשו לי להתערב?

כמו שכבר אמרתי - ניסיון במפגשי פורום (ובאירגונם ובאירוחם) יש לי מכאן ועד הודעה חדשה, ולכן אני ממליצה שכל אחד יביא איתו משהו טוב, לא מהסוג שמצריך כלים (כלומר - לא סלטים, ולא פירות שצריך לחתוך, אבל כן מאפים, גם מתוקים וגם מלוחים, וירקות חתוכים ופירות, ואם פירות כמו אבטיח ומלון - אז חתוכים מראש באופן נוח לאכילה, ובצירוף מזלגות ח"פ ומפיות, למשל), ורק שני אנשים שבאים יביאו משקאות קלים במקום מזונות מוצקים (נניח - אחד מאותם אנשים יביא שלושה משקאות קלים והאחר - כמה בקבוקי מים מינרליים - ואני כבר מתנדבת להביא את המים, מפני שלי לא יהיה כבד לסחוב אותם) - וזהו. אני גם אביא כוסות ח"פ. מה אתם אומרים? מקובל עליכם? אה, ואנא הביאו אתכם שמיכות-פיקניק אם בכוונתכם לשבת על הדשא. הלחות באזור השרון עושה אותו די רטוב בלילה. ומי שכשאין שמש סובל מקור - שידאג לעצמו גם למשהו ללבוש מלמעלה. לגבי "איפה ניפגש" אני מציעה שתסתפקו בהזמנה הרשמית למפגש שנקבל בוודאי מאור ומאיתי - גם ככה כבר פורסמו יותר מדיי פרטים על המפגש בפורום.

lordgino

New member
אולי מי שיכול

שיביא כיסאות מתקפלים, כמו כאלו שלוקחים לים? יותר נוח מלשבת על שמיכות פיקניק. עכשיו כשאני חושב על זה, פארק זה לא לוקיישן כל כך טוב לעשות אוריגמי... נקווה שיהיה בסדר.

אוהד11

New member
סליחה על התשובה המאוחרת, אבל

כוונתי שהפורום שאני אחד ממנהליו מתכנס באותו זמן אך בפארק אחר

גנגי

New member
אני אוכל להביא ארבעה

וגם כמה כסאות פלסטיק, אם יהיה צורך. תצטרכו להיות נחמדים ולעזור לי, אבל. אם אתם יכולים להביא עוד בתאי המטען של המכוניות - זה יהיה טוב. אל תסמכו רק עליי.

למעלה