מפגש של דו קיום

ליטל א מ

New member
מפגש של דו קיום

בתאריך ה9 לנובמבר בשעה 10 בבוקר יתקיים מפגש של דו קיום בין יהודים לפלסטינים. המעונינים להשתתף בארוע מוזמנים להתקשר להשאיר פרטים ובהמשך יצרו איתם קשר ויידעו אותם לגבי מקום המפגש. 1212332828

all

New member
ליטל החמודה, כשמישהו בא ואומר לך:

"ועכשיו אני הולך לספר לך באמת מה היה או ועכשיו אני הולך לספר לך את האמת". אינני יודע איך להסביר לך את זה, אבל אל תאבדי את הראש שלך. וזכרי, יש יותר מדי אנשים שמחזיקים יותר מדי אמת. גם לאוסמה בן לאדן יש אמת חזקה משלו, אמת שהוא מאמין בה עד כדי עדישות מוחלטת למוות של מליוני אנשים או מוות שלו. ולפי נסיון שרכשתי בבתי-חולים פסיכיאטריים, ככל שאדם מאושפז משוכנע יותר בכך שהוא יודע את האמת האמיתית, וכל מה שאי פעם אמרו לנו, זה שטויות במיץ או נסיונות להכשיל אותנו, כך מצבו הואגדר כקשה יותר. הטלת ספק בכל דבר היא שפיות בהתגלמותה. כך אני מקווה לפחות.

ברורי

New member
עם מי?

עם פלסטינים ישראלים או פלסטינים תושבי השטחים? אני מועניינת בעוד פרטים איפה המפגש יתקיים? ומה הגילאים של המשתתפים?

ליטל א מ

New member
בתשובה לשאלתך

המפגש יערך עם פלסטיניםתושבי השטחים מקום מפגש עדיין לא ידוע כי התשובה שאני קיבלתי היא שצריך לתאם זאת עם הפלסטינים עצמם בכל אופן פרסמתי מספר טלפון אפשר להשאיר שם את מספר הפלא פון וכאשר יסוכם על מקום המפגש יצרו קשר אתכם. אני מבטיחה שברגע שיצרו קשר איתי חזרה וימסרו על מקום המפגש אפרסם זאת כאן

ליטל א מ

New member
מי מארגן?

זו קבוצת אנשים לא ארגון פוליטי אין לי מושג מי אלו בדיוק פורסמה הודעה באחד העיתונים עם מספר טלפון שכבר ציינתי וכל אדם אשר רוצה לתת סיכוי לשלום אפילו הקטן ביותר מוזמן להצטרף. ניתן להשאיר את מספר הטלפון בטלמסר וכך יוכלו לחזור אליך ולענות לך על השאלות

maytal

New member
אתם לא מתבישים אפילו לחשוב על זה ?!

הם רוצחים אותנו ואתם הולכים ללקק להם ? אתם לא מתביישים ?

mimoon_m

New member
מה זה הם??

יש הבדל בין מפגעים שהורגים לבין "הם".. אז יש גם מפגעים יהודים, אחוז מאוד קטן, למרות זאת לי אסור שהיהודים רוצחים אותנו!! אסור להכליל בשום פנים ואופן, במקום זה חייבים להמשיך להידבר ולקיים דו שיח עם מי שמעוניין בכך בצד השני. חוץ מזה, בשיחות כאלה לא מלקקים אחד לשני, בדיוק ההפך. כל צד מבטא את הדאגות שלו, המחשבות שלו, לא נראה שילקקו אחד לשני.

דזירה

New member
ואנחנו כאן כדי לקיים דו שיח...

ומסכימה איתך בהחלט לגבי ההבחנה בין מפגעים לבין "הם"! הכללה היא אחת מחטאי אנוש. מסכימה גם מסכימה לגבי הצורך בקיום דו-שיח.... אלא שאינני רואה נסיונות משמעותיים מהצד הערבי לקיים דו שיח כזה. הבעיה נעוצה בנו האזרחים....והרי בין הפלשתינאים ישנם רבים שאינם מרוצים מן המצב, וזאת בלשון המעטה - מדוע איננו שומעים אותם? מדוע איננו יוצאים יחד להילחם על זכותנו הלגיטימית כבני אדם לחיות בשלום? מדוע אנו מניחים לרוצחים ומסיתים לנהל את חיינו ולהוביל אותנו לעברו של חורבן בטוח? איפה קולות הערביים הפלשתינאיים שיגנו ובקול רם את הרצח התמידי הזה שנעשה ביהודים, כפי שעושים רבים מאזרחי ישראל כאשר פוגעים בפלשתינאים? והרי אפילו חברי הכנסת הערביים מתבטאים לא פעם (ואף יוצאים ללא פגע למרבה הפלא) לטובת המשך הלוחמה, הטרור וההרג! אנשים מתים כל יום! דם נשפך לחינם! האדמה רוויה! וכל זאת בגלל קומץ מנהיגים שדרכם אינה דרך של שלום! לעולם לא אבין איך זה שאנשים פעם אחר פעם מצביעים עבור המוות, ומתפלאים כאשר הוא אכן מגיע! נו - לכו תבינו את בני האדם

ליטל א מ

New member
אחד=כולם???

אם אחד רוצח ומנסה להרוס את השלום אז צריך להכלילל את כולם??? אחד בשביל כולם כולם בשביל אחד??? די מספיק עם ההכללות צריך לעשות צעד משמעותי משניי הצדדים כדי לגשר ולקרב ולנסות לאחות את הקרע שנוצר אז אם אתם לא רוצים לעזור לפחות אל תהרסו.

maytal

New member
אחד רוצח (26 מתאבדים רק השנה )...

אחד רוצח ?!?! את יודעת איזה הסתה יש בתקשורת שלהם ? הם מחנכים את הילדים שלהם לשנוא אותנו בצורה בלתי ניתנת להבנה !! את לא רואה אותם יוצאים באלפים וברבבות להפגין ?! לי זה לא נראה רק אדם אחד , מאחורי כל מתאבד יש אלפי מעריצים שרוצים להיות כמוהו !! מה את מדברת ? על מה את מבססת את זה ? אם באים למפגש כמה עשרות אנשים זה לא אומר שהם בעד השלום , זה רק בגלל האינטרסים שלהם שיהיה להם ריבונות מלאה . הם חיות טרף !! מתי תבינו ?!?!?!?!?! שיהיה לך יום נעים אחותך , מיטל

Me007

New member
מה הגילאים? זה נראה לי משהו חשוב..

הגילאים המשתתפים במפגש? כבר שאלו, לדעתי, אבל לא קבלנו תשובה :) יהיה מקום לבני נוער??

ליטל א מ

New member
כולם מוזמנים כל מי שבעד שלום

לפי מה שהבנתי יהיו גם הסעות מאורגנות עדיין לא יצרו איתי קשר לגבי המקום אני מקווה שהמפגש אכן יתקיים למרות הארועים הקשים שעברנו

למעלה