מפגש שכולו בצק סוכר

avishag90

New member
מפגש שכולו בצק סוכר

מי מעוניינת שנעשה מפגש שכולווווווווווווווווווווווווווווווו בצק סוכר?? כולם מוזמנות אלי לבית אני מירושלים אבל זה בטח יהיה קשה לכולם אז אפשר איפה שתרצו... נוכל להנות יחד ולתת טיפים אחת לשניה וכמובן שנלמד מהגדולות שלנו... אם אתם מעונייניות הבית שלי יהיה פתוח לכולן.... רק תגידו מי רוצה וגם מתי נוח ואיפה ....

sharonz5

New member
אם תהיה הענות אשמח להצתרף

avishag90

New member
כנראה שאיו...

אבל שרון אפשר להתחיל ולקבוע ואז בטח יצטרפו כי אם לא נעשה משהו אף אחת לא תצטרף... איפה את גרה?

שווקית

New member
גם אני אשמח לבוא
כמובן שאני צריכה התראה...

כדי לדאוג שבעלי ישאר עם הילדים

אני גם רוצה להצטרף אבל...

אני מכפר יונה, לא ניידת
ועם בעל שעובד משמרות, אז אם אני נוסעת רחוק אצטרך לקחת את הבנות איתי
אבל אם כפר יונה מתאים, אתן מוזמנות אליי...

avishag90

New member
אז יאאלה

אצלי זה טוב ? ירושלים... תבואו בכייף אולי נעבור לפייסבוק ומישם נקבע.. כמובן כל מי שמעוניינת..

avishag90

New member
אז יאאלה

אצלי זה טוב ? ירושלים... תבואו בכייף אולי נעבור לפייסבוק ומישם נקבע.. כמובן כל מי שמעוניינת..

avishag90

New member
אז יאאלה

רוזנה2

New member
מפגש שכולו בצק סוכר

חדשה בפורום אבל אשמח להצטרף . נראה לי שהכי מתאים זה יום ששי, שזה היום החופשי של מרביתינו. מבחינתי גם יום שבת מתאים, אם זה בסדר מצד המתענינות האחרות (ותסלחנה לי שומרות השבת). אני גרה במרכז ואם הבעיה היא במיקום, אני מוכנה לנדב את ביתי.

רוזנה2

New member
תשובה ל-avishag90

חדשה בפורום אבל אשמח להצטרף . נראה לי שהכי מתאים זה יום ששי, שזה היום החופשי של מרביתינו. מבחינתי גם יום שבת מתאים, אם זה בסדר מצד המתענינות האחרות (ותסלחנה לי שומרות השבת). אני גרה במרכז ואם הבעיה היא במיקום, אני מוכנה לנדב את ביתי.

רוזנה2

New member
מעונינת להצטרף למפגש בצק סוכר

avishag90

New member
הרעיון הוא באמת לקבוע

אז אולי נתחיל לעביר מסר? ויאאלה תצעדו לירושלים עוגיפלצת את יכולה אולי להצטרך ל sharonz כי אתם קרובות ולהגיע ביחד ... ולא בעיה יש רכבת עד ממש קרוב לבית שלי ככה אין בעיה אני יכולה לאסוף את מי שבאה מהרכבת.....

הייתי מתה לבוא למפגש כזה אבל אני בקצה השני של

העולם - קרית שמונה. אין מצב זה רחוק.

למעלה