אני יודעת שזה בדיליי ענק אבל לא היית כבר אמורה לחזור בארץ? מה את עדיין עושה שם?
ק קרניjack New member 16/11/07 #14 אני יודעת שזה בדיליי ענק אבל לא היית כבר אמורה לחזור בארץ? מה את עדיין עושה שם?
א אמבריי לנצח New member 18/11/07 #23 אני נשארת עד שנגמרת לי הויזה../images/Emo3.gif קצת לפני פסח לצערי...
S Slow Cheetah New member 18/11/07 #24 את צריכה ויזה כדיי לגור שם? ../images/Emo12.gif חשבתי שצריך רק בארה"ב
א אמבריי לנצח New member 25/11/07 #26 כן, כל העולם בהיסטריה ממחבלים וכאלה וממהגרים (מה שנכון לגבי אירופה, כולם פה ערבים והודים ) אז כולם נבלות לגבי ויזות... כדי לבקר אבל אפשר גם בלי ויזה באירופה (בניגוד לארה"ב אם אני לא טועה)
כן, כל העולם בהיסטריה ממחבלים וכאלה וממהגרים (מה שנכון לגבי אירופה, כולם פה ערבים והודים ) אז כולם נבלות לגבי ויזות... כדי לבקר אבל אפשר גם בלי ויזה באירופה (בניגוד לארה"ב אם אני לא טועה)
T Tinkerblack New member 16/11/07 #11 ימי שישי אני מתחילה לעבוד אז זה יהיה בעיה ואין ליבעיה בשאר ימי השבוע כל עוד זה בעשרה הקרובים מה גם שיום שישי הוא עמוס וקצר תחליטו מהר כי אני אנסה להמציא תירוץ לעבודה אם זה ביום שישי בשביל החיילים בינינו
ימי שישי אני מתחילה לעבוד אז זה יהיה בעיה ואין ליבעיה בשאר ימי השבוע כל עוד זה בעשרה הקרובים מה גם שיום שישי הוא עמוס וקצר תחליטו מהר כי אני אנסה להמציא תירוץ לעבודה אם זה ביום שישי בשביל החיילים בינינו