מפגש שביתה?

M o n a L i s a

New member
מפגש שביתה? ../images/Emo13.gif

אוףף אני גרה בצפון וצריכה לחזור היום למרכז למעונות ולא יודעת מה לעשות...מצד אחד יש לי מעבדה על הבוקר שתתקיים אם יבואו מספיק אנשים ומצד שני אני לא רוצה להתייבש שם כל השבוע אם אני יכולה להישאר בחיפה. מה אתם מציעים?
ובקשר לכותרת - מי בעד מפגש? לא הייתי בקודם כי לא הייתי באיזור אבל זה יהיה נחמד לעשות השבוע כי גם ככה אף אחד לא יילמד ויהיה הרבה זמן
.

אני בעד!!!:)

גם אני לא הייתי בקודם ועכשיו יהיה זמן!! מה אתם אומרים? הפעם כולם באים!

ממי שמעת??

נכון לעכשיו אין שום ניסיון של הממשלה להביא לסיום השביתה. השביתה נמשכת עד להודעה חדשה, ומיום ראשון תחל החרפה של המאבק כולל אוהל מחאה, והפגנות.

נכון, יום שלישי יש

הפגנה ולפחות עד יום שליש- השביתה נמשכת! הלוואי שגם לפחות עד רביעי-חמישי ..

lollapalooza

New member
זהו,

זו הסיבה שאני תמיד אומרת שמזל שהאגודה לא מנוהלת ע"י סטודנטים מהפקולטה לאמנויות...

unholy

New member
אההה

לא נעים לי לבאס אבל את מודעת לעובדה שברגע שנקבע מפגש השיחות יתחילו להיות מואצות (מרפי שמע שיש מפגש אז החליט לעזור לסטודנט הישראלי) והשביתה תסתיים כע? בכל אופן...אני בעד:) ואני גם אגיע (כל עוד זה לא יהיה ביום חמישיP: כי יש בוחן בשישי:( ) בכל אופן...אני בקטע

../images/Emo45.gifגם אני בעד

רק שוב.. צריך לקבוע מראש ומהר כי אם יש שביתה אני מתכוונת לעבוד ולא לבזבז את הימים .. בקשר למעבדה- אני לא הייתי מגיעה

Musi© Gi®l

New member
איך תקבעי מראש, אם השביתה יכולה

להסתיים בכל שלב? בואנה אתם מרגיזים. כשאירגנו את המפגש באופן נורמלי הברזתם אחד אחד. ועכשיו כולכם קופצים. אני אשתדל לבוא אם תחליטו משהו, בכל אופן.

ידוע עם מתארגנת הסעה להפגנה מול בית רוה"מ?

(הסעה שתצא מב"ש) שאמורה להתקיים ביום שלישי הקרוב? אני אמור להגיע לספרייה הלאומית בגבעת רם, ואני צריך טרמפ כיוון אחד לירושליים... דאנטה

unholy

New member
אהה

זו לא תגובה הוגנת, את יודעת יש אנשים שיש להם מה לעשות חוץ מלבוא למפגש פורום... לא חושב שאף אחד הבריז כי לא היה לו כוח אבל בגדול הוא רוצה...לאנשים יש דברים לעשות...

בעיקרון אני יכולה להודיע

יום לפני שאני יכולה לעבוד.. והשביתה עד יום שלישי לפחות!! מה שאומר ראשון-שני-שלישי אופציונאלי לעבודה.. (יום רביעי אני עובדת במסגרת המשמרת השבועית הקבועה שלי) אם תרצו מפגש- בכיף.. רק תגידו שאדע איך להתארגן ..

M o n a L i s a

New member
לא הלכתי בסוף ../images/Emo6.gif

התקשרו אליי ואמרו לי שכולם מבריזים, אז ישנתי לי בכייף
.

ומסתבר שיש לנו שביתה גם ../images/Emo8.gif

זה לא היה ברור ותיכננתי לנסוע כאילו ליום רגיל ולראות מה קורה מחר, אבל קיבלנו מייל מהרכז הפדגוגי של הכיתה המקבילה לגבי הדיעה שלנו לגבי הימי עבודה מעשית לאור השביתה, כך שמניחה שיש שביתה מחר. ולגבי מפגש- אני בעד, אבל אולי נעשה בשעת צהריים הפעם ובעזריאלי

למעלה