מפגש שבועי!!!

cjharm

New member
מפגש שבועי!!!

אז הקדמתי בשתי דקות אז מה!!!!!! אני לא מאק!! מה קורה אנשים? איך עבר השבוע? היום? השעה?

חחח... קשת מה דעתך לפתוח שרשור

כזה: 1. איך היינו רוצים להרוג את לורן / ננסי ציימבוקס
2. איך היינו רוצים להרוג את רנה
3. איך היינו רוצים להרוג את ברגעעעעמבי
נשמע מוזר ...אבל מצחיק!

cjharm

New member
אם לא קראת...

את 141 דרכים להרוג את באגמי ברוס גארדן את חייבת!!!!! זה הדבר שמוציא אותי מיד מדכאון!!!

cjharm

New member
חלק מהדרכים + קישור....

1. Hit by a bus. 2. Falls off a @#$! ferry and drowns. 3. Beaten by an angry Marine for constantly lying to her. 4. Beaten by an angry flyboy for constantly lying to the aforementioned Marine. 5. Mauled by Jingo. 6. Killed by a certain Leavenworth escapee in a convoluted attempt to get revenge on the aforementioned flyboy. 7. Lynched by an angry mob chanting, "Shippers!" 8. Cuts himself on the diamond ring, gets tetanus, dies. 9. Brags too hard; head explodes. 10. Dies in prison after being sued by Paul Hogan for copyright infringement. Mic Brumby, Mic Dundee... tsk, tsk. 11. Falls off a @#$! ferry and is eaten by sharks. 12. Hit by a really big bus. 13. Struck by a low-flying Tomcat in a "freak accident". 14. Beaten by an angry client for losing to the aforementioned Marine and/or flyboy

shipper heart

New member
חחחח אני תמיד צוחקת מזה כל פעם מחדש

חחחח ואחרי זה יש Hit by a bus hit by a really big bus hit by a really really big bus חחחח LOL

cjharm

New member
אני רצינית...

כשאני יושבת בספריה של בית ספר - בדיכאון שאני שם ולא על 55 בדרך הביתה, אני נכנסת לשם וזה כל כך מצחיק REALLY REALLY REALLY REALLY REALLY REALLY REALLY REALLY REALLY BIG BUS

עדיין לא... אבל בראש שלי יש כבר

1411 דרכים להרוג את כולם ביחחחחד!!!! חיחיחי...שונאת אותם!!! שלשת המוסקטקקקקים!!!!

shipper heart

New member
את לורן סבבה אבל היא כבר מתה ולגבי

ננסי- את סתם מקנאה!! חחחח היא נראית דפקא נורא חמודה ובראיונות ששמעתי אותה עם דיוויד היא גם נשמעת חמודה...חח

cjharm

New member
אז מה!!!!!!!!

היא גנבה את דיויד!!!! אבל יאמר לזכותה שהיא התחתנה איתו הרבה לפני שהוא הצליח - רק שהוא היה מדהים!!!! אבל לפחות היא לא התחתנה בשביל הכסף.......

אייייי גל??גל? (מחזיקה את הידיים

שלי על הלסת כדי שלא תיפול!) גל????? לא אומרים כאלה דברים!!! I LOVE TO HAET HER!!!!!!!!!!!!! אל תהרסי לי!!!!!! היא נטלה את דיויד מעולם הרווקות!!איכס איכס איכס!!!!

shipper heart

New member
אוחחחח שוש...חחחח תשנאי את לורן...

חחח אני יודעת שאני שונאת אותה אבל זה לא כאילו שהיה לך איזשו סיכוי עם דיוויד אם היא לא הייתה מתחתנת איתו כן?! חחחח איזה מבאסת אני....

cjharm

New member
יש סיכוי... למה לא...

אז מה אם אני כמעט בגיל של הבת שלו??????? אז מה!! אם דמי יכולה לקבל את אשטון, אני יכולה לקבל את דיויד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ה

GO GIRL !THAT'S THE SPIRIT!

כך מדברים דברי חוכמה!!!!!! אחותי...אני גם יותר צעירה מאישתו וגם יותר יפה...(ואפילו יותר גבוהה!) אז...ברגע שהוא יהיה פנוי הוא גם שלי!...ואני אחלוק איתך ..אל תהיה מודאגת!!!!

cjharm

New member
תתחלקי איתי?

תודה? שאלה: איך את יודעת שאני יותר גבוה?!?

shipper heart

New member
את המשפט בפרק 603

cmdr if I wasn't too old, too short too fat or too married.... well in my case it's- David if I wasn't too young, you weren't too high and too married but...it's never gonna happen (it might...it won't ...it could!!) but one can dream ha ha ha

cjharm

New member
משהו יודע איפה

הקלטת עם JAG TV???? (אני לא עד כדי כך משוגעת ומצפה שבאמת תענו...) לא יודעת אני אוהבת את הפרק הזה! אני לא יודעת למה!!!! ועברתי על כל הקלטות - אני חושבת שהגעתי ל27 עכשיו!!! - ואני לא מוצאת את זה מנטל נוט : לבדוק אצל סבתא!!!

אני לא יודעת אם את יותר גבוהה

מה שבטוח אני כן...אשתו גמדה ...אני לא... אבל לך זה לא ישנה...אני אוהבת אותך ..אז גם אם תהיה 1.50 אני אתן לך קצת ממנו...חחח... שלא תגידי שאחיות שלי לא חשובות לי...חחחי....

למעלה