מפגש ראשון של-SIMPLEMENTE NATALIA!

INBAL OREIRO

New member
מפגש ראשון של-SIMPLEMENTE NATALIA!

שלוםםם לכולכם ההודעה הזו היא לכל מי שרשום למודעון המעריצים הרשמי של נטליה אוריירו בארץ SIMPLEMENTE NATALIA ISRAEL! קודם כל...לכל מי שעדיין מעוניין להירשם ועוד לא נרשם... מוזמן לרושם את הפרטים שלו פה..(שם+משפחה ואי מייל) או לשלוח לי לאיי סי קיו ב-90552135 למסנג'ר ב[email protected] או לאי מייל ב[email protected] אוקיי אז ככה כברר בחנוכה הקרוב אנחנו מתכננים מפגשש ראשון של כל המועדון במפגש קודם כל נכירר סוף סוף אחד את השני נדבר על הדברים שאנו רוצים לעשות כמועדון ואיך! ועוד המון המון דברים חשובים שחשוב לי להגיד לכולכם פנים מול פנים חשוב לי להגיד שהמפגש הראשון הוא מאוד מאוד חשוב לדעתי אז באמת שתשתדלוו לבוא כל מי שרשום ויכול לבוא שירשום מתחת להודעה הזו את התאריכים הנוחים לו וננסה למצוא את התאריך שהכי נוח לכולנו ממני, ענבל!

INBAL OREIRO

New member
וכמובן ששכחתי עידכון מאוד חשוב!!

כבר היום!! אם לא יצוץ איזה משהו לא צפוי!! הפרטים של המועדון שלנו...יופיעו באתר הרשמי של-SIMLEMENTE NATALIA אז אל תחמיצו!!! simplemete-natalia.com.ar ממני, ענבל

ענבל../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

אני אבוא

INBAL OREIRO

New member
כנסו בננות!!!

אוקיי!! אין בעיה!! וישש איזה מקום...או תאריך מסוים שאתן רוצות שאני יתחשב בו? או שאתן יכולות כל החופש? מבחינתן המיקום חשבנו על עזריאלי...כי זה במרכז...והכי נוח לרוב..!!

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif עזריאלי הכי טוב באמת...

מבחינת המקום אין לי בעיה.. ותאריך--> אממ.. אני לא יודעת.. תלוי איזה תאריך זה יהיה. כי אמורים להיות לי תיגבורים בחופש... בעעע אבל אני לא יודעת באיזה תאריך
אההה... וכמה אנשים יש במועדון בינתיים

../images/Emo45.gif לעזריאלי,בקשר לתאריך...../images/Emo60.gif

לא ב21-22 אוקיי
או שב22 עוד איכשהו - אבל לא ב21

איזה פורום פצצה!!

מזמן לא הייתי פה...סורי.. אבל גם לי יש פורום..... יש לכם פורום פצצה תמשיכו ככה!! ותמשיכו תמיד לאהוב את נטי!!

love amor

New member
בעיקרון אני../images/Emo45.gif

אבל כל חנוכה כבר מפוצץ בדברים ולא קבעתי יום לשום דבר חחח אז כבר נראה איך זה יסתדר לי..

INBAL OREIRO

New member
כנסו!!

אוקיי אז תראו...לדעתי עוד שבוע שבועיים...נקבע תאריך סופי...שכולנו נדע בדיוק מה התכניות שלנו!! וכן עזריאלי הוא באמת המקום היכ טוב גם לדעתי! אז אני יהיה עם כולכם בקשר!! ואם אתם יודעים על תכניות או משהו שאתם מתכננים לתאריכים מסוימים...תעדכנו אותי...כי אני מאוד רוצה שכולכם תבואו!! ממני, ענבל!

למעלה