מפגש קצר בצאט עכשו!

רולי NO 1

New member
מפגש קצר בצאט עכשו!

בואו נעביר קצת את הצום בציטוט..אז מי שרואה את ההודעה הזאת שיכנס לצאט חרדים עכשו.ביי

שיSY

New member
ב"חרדים"??

בצום להכנס לחדר כזה? הרי כתוב במ"ב שהצום נועד להתחזק, ולחזור בתשובה. ובחדר הנ"ל יש שם הרבה זימה.

כמה שאתה צודק!

נכנסתי לשם עכשיו, וחוץ מחיזורים ותת רמה אין שם כלום! וגם אי אפשר לכתוב שם הודעות מרוב כמות הודעות שרצות שם בשניות, צריך למצוא חדר אחר שקט ושם להכנס....

רולי NO 1

New member
זה נכון!

יש שם חברה ממחשב שמציפים.ולא רואים כלום! אז מה אתם אומרים?

שיSY

New member
אז יש חדר

"גלאט צ`אט" שהוא נמצא תמיד, והוא שקט מהצפות וכו`

דוסית1

New member
נותקתי עקב שיחה...

ואין לי אפשרות להכנס כרגע שוב. רולי, בהחלט נדהמתי לגלות שזה אתה, אע"פ שנראה לי שרוב השיחות שלנו בעבר בצ`אט היו בד"כ ויכוחים וסתם כך, עכשיו אני גם יודעת איפה אתה לומד.... חוץ מזה שי צודק בתגובתו הנ"ל... נראה לי שנקבע חדר קבוע שתמיד כשנרצה לדבר נקפוץ ישר לשם אז מה דעתכם על גלאט צ`אט? (ואגב, בצהריים נראה לי שתהיה לי אפשרות להכנס שוב, אם זה נח לכולם אז נעשה מפגע בערך ב1.30?)

רולי NO 1

New member
אז ככה..

שמאז הספקתי לעבור כבר ישיבה...והרעיון של החדר קבוע בצט זה רעיון לא רע!

רולי NO 1

New member
עברתי!

לא העיף ולא נעליים! אבל בישיבה שאני עכשו הר`י אמר לי (ולכל מי שיש לו מכשיר עם GPRS) שינתקו את האינטרנט!

שיSY

New member
אפשר

לעשות *262 ואז זה חוסם גם מטלפונים שאינם לרוח ההלכה...

דוסית1

New member
משהו שהבחנתי בו...

רוב הבחורים מהישיבה הקודמת שלך (כדבריך) לא נתפשו לפורום.... רובם היו פה פעם פעמיים, לא מצאו את עצמם ועזבו. מעניין למה....?

רולי NO 1

New member
למה את עזבת??

היה עוד אחד ועזב כי זה ניהיה צאט דפוק ומשעמם כמו שאת יודעת...ולואי..בזמנו שהוא אמר לנו אז ניתקתי ואחרי זה הוא היסכים לי להתחבר..ואני מבקש מספיק לנתח את זה...

דוסית1

New member
אז ככה....

אני עזבתי את הצ`אט כי הרמה שם פשוט מתחת לאפס, זה לא מה שהיה פעם שהיינו נהנים להיות שם ולהתדיין בנושאים רציניים. ושים לב שבהודעתי הקודמת התיחסתי דוקא לפורום ולא לצ`אט, כי אמנם הבחורים חלקם שהו בצ`אט זמן ארוך, אך כשעזבו עברו דרך הפורום, השאירו כמה הודעות ונעלמו.....

דוסית1

New member
יוצאים לדרך.....

חברה השעה כמעט 1.30, אז כולכם מוזמנים להצטרף לחדר גלאט צ`אט. ונקוה שגם אריאלה תצטרף אלינו בהקדם....

שיSY

New member
אני

פשוט לא מצליח להכנס! זה כותב לי "ההתחברות למערכת נכשלה, נסו שוב", למה זה כך? מישהו יודע?

למעלה