מפגש קיץ

עדיקים

Active member
מפגש קיץ ../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif

ביום ראשון 29.8.10 יתקיים מפגש פורום הורות הורים וילדים. איפה? - בפארק הלאומי ברמת-גן ליד הספארי מיקום מדוייק יקבע במסרים עם המתפקדות. באיזה שעה? בסביבות 9 בבוקר. מה להביא? ארוחת בוקר לילדים ושכל אחת תביא פינוק נוסף לאמהות התפקדות אוכל תהיה בסמוך למפגש. והכי חשוב המון מצב רוח טוב. נפגש בפארק

mic75

New member
../images/Emo45.gif

אני יביא בורקס ובריכה קטנה לילדים

מאחר ואין סיכוי שאני מגיעה

עם שלושת האינדיאנים, אני מוותרת על הופעתי. מחכה למפגש נשים ואוכל. אוכל ונשים. תיהנו מכל רגע. קישוא מזיע. (מי דיבר על חוסר הלחות שלנו, מי? ככה עין פתחת עלינו..)

meytall0

New member
מוכנה לארח באשדוד.. די באמצע לדרומיות וממרכז

רק תגידו מתי!!! ומה, נסיעה בקיץ, בחום הזה, של שעה + לא מתאימה לך עם 3 אינדיאנים באוטו?! ממש תמוה...

גם ככה אני על סף ייאוש

ומחכה ל 3 בספטמבר (לאחר תום ימי ההסתגלות, לפני לא נחשב..) ושלא תחשבי, אני עובדת, אני איתם רק יום אחד שלם בשבוע וכל אחר הצהריים כרגיל. אבל כנראה שחוסר המסגרות הביא את כולנו לטירוף מערכות. אז עדיף שזה יהיה בבית..שלא יביאו פקידת סעד.

mic75

New member
האמת קישוא

יהיה ממש נחמד לפגוש אותך עם כולם. ואני חושבת שלכולנו החופש ארוך מידיי הילדים משתגעים אבל עם נביא בריכה קטנה ואוכל כמובן יכול להיות די נחמד .... אז יאללה נכון שחם ואנחנו עוברים ממזגן למזגן אבל..... זה עוד מעט נגמר יום נפלא

אני בטוחה.

אבל מפגשים עם ילדים פחות מתאימים כרגע. אז אני אחכה למפגש בלי (לא כולל יונקים).

טחג

New member
../images/Emo140.gifתהנו

אני עובדת אז אין מצב שאגיע. מצד שני מפגש ערב לנשים ואוכל נשמע אחלה רעיון.

עדיקים

Active member
חבל היה נחמד לפגוש אותך ../images/Emo140.gif

עכשיו אין סיכוי להפגש סתם בגן שעשועים
. מפגש ערב מתאים לי מאוד יללה שמישהי תרים את הכפפה ותתכנן אני מגיעה
.

טחג

New member
כיוון שאין סיכוי שבעולם שתגיעו אלי למפגש../images/Emo8.gif

אני רואה עצמי פטורה מארגון שלו..........

לעת עתה הנני כאן

אבוא בשמחה עם הליידי והפשוש רק שאין סיכוי שזה יהיה ב-9 בבוקר... לפני עשר+ אין מצב שאני מתייצבת ברמת גן וגם זה אחרי הרבה מאמצים, אין לי בעיה להגיע ב-11 לאסוף את מגשי הפיצה לפח

דיא

New member
../images/Emo45.gif איך עוד לא התפקדתי?../images/Emo163.gif

לאור הילדון הלא חברותי שלי, יש סיכוי שנחתוך מוקדם, אבל אשמח לראות את כולם, גם אם לזמן קצר.

למעלה