מפגש קייייץ!

amityosovich

New member
מפגש קייייץ!

טוב אז בעיקרון כולנו כבר בערך יודעים מה זה אומר מפגש פורום נפגשים, כנראה בעזריאלי (אלא אם מישהו יציע מקום אחר ואז נדבר על זה ונחליט יחד כאן בפורום) בשעה 12:06 בדיוק! ליד הפסל של הכדורגלן בקומה האחרונה של הקניון (ולא! של המשרדים) מקשקשים קצת, מכירים את החדשים, אוכלים ביחד (ונהנים\סובלים מהמרדף אחר המקומות והכיסאות) ואז חוזרים לקומה, מקשקשים עוד קצת הרבה... ואולי שוב נלך לפארק אחר כך ונעשה שטויות :) בכל אופן, יש לנו חודשיים בערך. אם מישהו יודע מעכשיו שהוא טס, או עסוק באי אילו תאריכים, שישרשר לכאן את התאריכים שבהם הוא לא יכול לבוא. אני אבדוק באיזה תאריכים הרוב יכולים, נציע אותם לפורום ואז אבדוק סופית ואודיע D: התאריכים הם מה1.7 עד ה30.8 (ב25.8 יש כנס אנימה אז כבר התאריך הזה ירד...). וכמובן שזה לא יהיה בשישבת :) שיהיה לנו בכיף!!

AvishagChan

New member
הוהוההוווווו מפגש פורוווום ../images/Emo175.gif

התאריכים שאני לא יכולה להיפגש בהם: 17.7-18.7- אני אדע בהמשך בדיוק מתי XD 6.7,13.7,20.7,27.7- כל ימי רביעי עד אוגוסט- יש לי דרמה O: 5.7-8.7- חו"ל DDDDDD: בע"ה! נראלי שזהו בינתיים XD אני אדע יותר בהמשך D:

Hawkgirl

New member
נכון לעכשיו

אני יכולה בהכל חוץ מהתאריך של הכנס. אלא אם כן אני אמצא עבודה ואז אהיה בבעיה חחח... גם לגבי הכנס :\

Steve Nudels

New member
מה שאני בטוח לא יכולה זה:

מה3 ביולי עד ה 15 ביולי וצריך להתחשב בי כי פספסתי מספיק מפגשים =\

Tu Lus

New member
כרגע יכולה בהכל

מקווה שאוכל להגיע למפגש תשתדלו לדבר עם כל הזקנים שעייפים להיכנס לפורום, כי זה קשה בגילם המופלג...

razop90

New member
אני בטוח לא אוכל ב- ../images/Emo3.gif

17.7 - 24.7 כל השאר יכול לבינתיים...

yotam2233

New member
אני לא יכול... :\

בין ה-19/7 עד ל-3/8 חוץ מזה אני יחסית פנויי... (במידה ואני אכן אצליח לקבל חופש מהצבא)

מאי 88

New member
קיץ, הא?

אני חושבת שאני יכולה בהכל. כשיהיו תאריכים ספציפיים אני אדע יותר טוב, אבל כרגע אני רק אבקש שזה לא יהיה ב1.7 ולא ב13.7

neoray bochnik

New member
אני בא כי אני לא הייתי הרבה זמן במפגשים

ואני לא מכיר את כולם וגם אני יהיה בעמצה קורס יששש

davidlerner

New member
יש! מפגש פורום!

אבל שיט, אני לא אהיה כאן רוב הקיץ... אז אני מעדיף לומר מתי אני כן יכול מאשר מתי אני לא כי זה יהיה ארוך מאד XD: עדיף לי בין ה-1 וה-3 ביולי, או מה-3 באוגוסט עד סוף הקיץ... תודה! :)

davidlerner

New member
בבקשה תתחשבו

אני בפורום מהקיץ שעבר ולא יכולתי להגיע לאף מפגש עד עכשיו :( ובא לי לפגוש עוד כמה חברי פורום!

למעלה