מפגש פסח simplemente natalia ISRAEL

INBAL OREIRO

New member
מפגש פסח simplemente natalia ISRAEL

ככה.. מצטערת על האורך...אבל חשוב מאוד שתקראו את כל זה! זה חשוב!!
קודם כל אני מצטערת שלא יכולתי להקדיש כ"כ הרבה זמן למפגש בימים הארחונים פשוט היה לי שבועעע מאודדד לחוץ בלימודים!
אז בואו נתחיל להריץ את העניינים כדי שנוכל להודיע להורים מראש ולא יווצר בלאגן! תראו..בגלל ההתרעות..לדעתי עדיף שנעשה את זה בגני יהושע.. גם עדיף שנעשה את זה שם בגלל הסרט!
יהיה לנו הרבה יותר מקום לזוז ולעשות מה שאננו רוצים! אם כבר מדברים על הסרט..אז חשובבב שכל אחד מכם יחשוב מראש על מה שהוא רוצה להגיד...כי לכל אחד יהיה זמן קצר שלו שבו הוא יאחל משהו לנטי..
ורצוי שלא נתעסק ונבזבז את הזמן על זה במפגש! אז תחשבו טיפה על מה שאתם רוצים להגיד.. אם אתם רוצים להכין איזה שלט מיוחד..או משהו שאתם רוצים שנחזיק בסרט זה יכול להיות ממש נחמד!אז מי שרוצה מוזמן! בקשר לתארכים..1.4 לא נוח להרבה...אז לדעתי נוותר עליו.. הרבה הציעו את ה-4.4 אז חשוב שתגידו עכשיו אם זה נוח לכם או לא.. ואם לרוב זה נוח...עכשיו...אני אומרת מראש...שאנחנו כמות מאודד גדולה של אנשים! ויכול מאוד לקרות שלחלק לא יהיה נוח התאריך שנקבע...ואני מצטערת מראש..אני כן ינסה שזה יהיה נוח לכולנו! אבל אני לא אוכל להבטיח את זה! וממש חשוב! הסרט לא יהיה מורכב רק מהברכות הקצרצרות של כל אחד מאיתנו...
אלא גם נבנה.."תסריט" קצר! של מה שיהיה בו.. עכשיו...כל מי שרוצה לקחת חלק בבניית התסריט שיגיד לי.. אני לא מבטיחה שכלנו נוכל לעשות את זה...כי נהיה המון ילדים.. אבל אם לא ייצא הפעם! אז מי שלא תכנן הפעם יעזור לתכנן את הדבר הבא! וזאת הבטחה! בקשר לספר ברכות שהכנו בפעם הקודמת...אני עוד כמה ימים יעלה לכם תמונה של איך הוא יצא אני רק אומרת לכם! שבמילה אחת יצא מדהים הכריחה יצאה משגעת! אז..יש למה לצפות! ובגלל כל הבעיות שהיו עם זה...נשלח לה את זה יחד עם הסרט שנכין כבר! ובעוד כמה ימים אני גם יעלה את הראיון שהיה בקשר למועדון! אז אל תפספסו! ממני ענבל!

../images/Emo45.gif

נראה לי מצויין גם התאריך ,גם המקום (השאלה איך המקום נראה להורים שלי אבל זה בעייתם חח) וגם הרעיון של הסרט
יאללה חברה להתחיל לשרשר תגובות כדי שכבר נגבש תאריך....החופש קרוב
!|

Moreiro

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

לא ב4.4 אני אהיה במפגש בעזריאלי וזה יהיה אני מניחה באותה שעה..

חברי סימפלמנטה היקרים../images/Emo70.gif

בבקשה בבקשה תתחילו לשרשר פה תגובות כי אנחנו חייבים כבר לקבוע תאריך בנתיים רק אני ומור הגבנו אז בבקשה להתחיל להגיב ולהזיז ת'עניינים... למי נוח ב-4.4
תקחו בחשבון שאין יותר מידי אפשרויות אז תנסו לשריין את התאריך הזה כי בנתיים להרבה נוח בו

Moreiro

New member
אני יכולה בתאריך הזה ../images/Emo121.gif|פטריה|

רק אם המפגש יהיה בעזריאלי...

Moreiro

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif|פטריה|

הורידו לי את |פטריה|

מור

בעזריאלי אי אפשר כי אנחנו נהיה ממש הרבה ופעם שעברה שהיינו בעזריאלי כל אחד הלך לכיוון אחר וכמעט לא היינו יחד כולם... בכל אופן זה לא הקטע...מה ששונה הפעם הוא שאנחנו מקליטים סרט לנטי לכבוד היום הולדת ואנחנו צריכים הרבה מקום שנוכל לעשות מה שאנחנו רוצים..לשיר לצרוח לרוץ (חחחחח כמו פעם שעברה בפארק..היה קורע) וחוץ מזה יש פול התרעות על עזריאלי..
למה את לא יכולה
תבואי עם ליאת

Moreiro

New member
כי יש לי כבר מפגש אחר ../images/Emo121.gif|פטריה|

בעזריאלי, באותן שעות. ועזריאלי וגני יהושוע זה לא כל כך קרוב

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif התאריך מתאים לי../images/Emo45.gif

המקום אולי קצת פחות.. אבל אני כבר יסתדר..

niravital

New member
איזה יום זה יוצא../images/Emo35.gif

ואיפה זה גני יהושע בדיוק
(קיבוצניק, תתחשבו)

מממ...../images/Emo60.gif

4.4 יוצא יום ראשון ^^ גני יהושוע למיטב ידיעתי זה הפארק מול הלונה פארק ^^ אני עדיין בודקת את הגעתי ^^

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

ואהמ. אני מפספסת פיקניק בגלל זה אז אני מקווה שיהיה כיף ^^ טוב. אני בטוחה שיהיה כיף

INBAL OREIRO

New member
איי איי איי...!חחח כנסו כולם../images/Emo104.gif

אז ככה.. ככל הנראה ה-4.4 לא מתאים להרבה מכם.. אז נוותר על האפשרות הזאת.. אז מה שנראה לי נעשה זה שכל אחד ירשום עכשיו מתי הוא לא יכול...ונראה מה התאריך הכי מתאים.. אני לא מבטיחה שהוא יהיה נוח לכולכם...אבל לפחות לרוב! ובקשר לגני יהושע זאת נראת לי האפשרות היחידה! כי ממש מסוכן בעזריאלי וגם יהיה לנו הרבה יותר נוח שם מבחינת הסרט.. מה שממש חשוב זה שתשתפו פעולה! כי הזמן טס וחייבים להתחיל להתארגם עם זה לפני שיהי יותר מדי מאוחר! ממני ענבל

למעלה