מפגש פורים

מפגש פורים

נונו, פחות מחודש נשאר, ואף אחד עוד לא העלה את הנושא. כפי שאני יודע (ותקנו אותי אם אני טועה) פורים יוצר ראשון שני, ה-4-5 למרץ. תתחילו להגיד מה אתם מעדיפים. לתשומת לבכם, ישרא, לפי מה שאני יודע, זה ב-4. אבל אם אתם רוצים לראות אותי במפגש, אז אני ממליץ לכם לסבול את ישרא :) (למרות שגם אם נעשה ב-5 אעשה כמיטב יכולתי לבוא...)

skipp

New member
../images/Emo207.gif

אז ככה, ב21-22 יש לי בגרות במשחק, אם יש פה אנשים נחמדים שבא להם לראות תיאטרון איכותי(|XD|) והם מספיק נחמדים בשביל להוציא עליי קצת כסף... דברו איתי בפרטי תיהיו נחמדים !!!

IJohnYI

New member
צב צבא צבא הנינג'ה

אמם.. טוב, נו.. לא בדיוק נינג'ה, אבל עדין צבא אין לי מושג מה יהיה אופי התפקיד שלי וכמה זמן אצטרך להישאר בבסיס, אבל להערכתי ב4-6 למרץ אני עדין אהיה בעבודות הרס"ר לפני הכניסה לתפקיד, אז אני מניח שזה יהיה אפשרי לצאת מוקדם.. כלאופן, מבחינתי הכל אותו הדבר כרגע

Shusho

New member
אני יכולה ביום ראשון, ה-4/3, וגם

עידן ביקש להצביע בשמו ליום הזה :)

עוד דבר

בגלל שב-4.3 יש ישרא, מי שרוצה להמנע מהעומס המטורף, אפשר לחשוב על מקומות אחרים להפגש בהם, לשם שינוי. בית של מישהו שמוכן להתנדב, אולי? גני יהושוע? כל רעיון יתקבל בשמחה

Lady of Luna

New member
אני עדיין לא יודעת מתי ..

יכול להיות שאני בכלל לא אצליח לבוא,אבל נקווה לטוב

Shusho

New member
../images/Emo105.gif

מקפיצה, בואנה זה עוד שבועיים ומשהו, תצביעו ]:

slallum

New member
הממ נראה לי כל יום ;]

חוץ מהיום שבו אני נפגש עם שירן אולי :) אבל כמובן שאני אגיע רק בערב P:

Musta Susi

New member
בינתיים לא משנה לי...

כל עוד לא אהיה מצונן אני אבוא

מעדיפה את 5 כי זה בלי ישרא,

אבל מצד שני את כל שאר הפורומים/עניינים שלי בפורים קבעתי על ה-5 אז לא יודעת אם אגיע בכלל... פאק איזו הודעה מיותרת.

ShadowDweller

New member
אני שמח אם..

תעשו ב- 5 אני קוראת פה תמיד. זוכרים אותי? אף פעם אין לי זמן להשתתף בדיונים \= בכל מקרה יש מצב שאני אגיע ב-5 זה הכי נוח.. וזה בלי ישרא :p ג'ים... לא ראיתי איתך שנים. אז מקווה להיפגש.

למעלה