מפגש פורים^^ שרשרו למקום הנכון בבקשה
ה האקונה מטטה New member 26/2/06 #5 ../images/Emo45.gif כי אני באה לישרא.. ובכל מקרה פעם קודמת לא היה כל כך נורא אפשר להשתלב בין פריקוני ישראבלוג
../images/Emo45.gif כי אני באה לישרא.. ובכל מקרה פעם קודמת לא היה כל כך נורא אפשר להשתלב בין פריקוני ישראבלוג
W welcome to heaven New member 26/2/06 #7 אה פעם שעברה באת לישרא? גמאני וחברה שלי, אבל בהמשך כבר קצת השתעמם וכולם התפזרו בקבוצות אז ירדנו לאיפה שהייתן בדוליז .. הכי כיף אם זה יצא עוד פעם באותו יום.
אה פעם שעברה באת לישרא? גמאני וחברה שלי, אבל בהמשך כבר קצת השתעמם וכולם התפזרו בקבוצות אז ירדנו לאיפה שהייתן בדוליז .. הכי כיף אם זה יצא עוד פעם באותו יום.
B behind the masc New member 26/2/06 #11 ../images/Emo210.gifלא ביום של ישרא=[ פעם שעברה היה לא משו בגלל שהם תפסו תגג והכל
מ מדאם פוטיט New member 26/2/06 #9 לי לאמשנה^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני באהDDDDDDDDDDDDDDDDD:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
S shi66 New member 26/2/06 #12 ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifכל התאריכים שקבעתם +הם בחופשת פורים בכלל ? ? תודה למגיבהה
B behind the masc New member 26/2/06 #13 ../images/Emo210.gifיכולה חוץ מב-15^^ אממ באים עם תחפושות?*0*
B behind the masc New member 26/2/06 #15 ../images/Emo210.gifעא זה בדיוק היום שאני עוברת די רה ויש לי חוג לא יכולה ביום הזה=[
ש שושה היפיופה New member 26/2/06 #14 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני לא אהיה כל השבוע הזה בארץ [^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ]