מפגש פורומים מס' 3

מפגש פורומים מס' 3

משנכנס אדר מרבין בשמחה. שלום לחברי הפורום. לאחר שני מפגשי פורום מוצלחים(והפקת הלקחים), יוצא לדרך מפגש מס' 3. יום ראשון התאריך: 16/03/03 מהשעה: 20:30, אולם הספורט מקיף טוביהו בבאר שבע. (הסבר קל לאיך מגיעים לאולם? בהמשך). אירוח המפגש יהיה במסגרת הרקדה חגיגית לפורים, בהדרכת: יום טוב אוחיון. בתוכנית: * יוצר אורח. * הרקדה פורימית עליזה. * כיבוד עשיר ומיוחד. * שתיה חמה חופשי. * אזני המן. * הפתעה חמה בחצות. * שני סבבים של מעגלים וזוגות. *** רעיון לחברי הפורום שמגיעים: משלוח מנות בין החברים, יכול בהחלט להוסיף לגיבוש והידוק היחסים. אנא אשרו את הגעתכם(בהקדם האפשרי), במסר אישי או בנייד שלי: 050/398800. להתראות כולנו במפגש הפורימי. יום טוב.

דודי ק1

New member
המפגש.

אולי אפשר לארגן איזה מפגש באחר מימי שלישי בשבוע? זה יום שבו, בתיה ואני לא עובדים ונשמח להגיע. תודה. להתראות בע"ה ב-170403 בנחלת יצחק. תירוצים מכל סוג שהוא לא יתקבלו. אתה הבנת את זה יום טוב? או לחילופין ההצעה שלי בטלפון(זהבה והבנות) נשארת בעינה. ביי.

דודי היקר ערב טוב לך.

אחד המפגשים הקרובים בוודאי יצא, ביום שלישי, רביעי, או כל יום אחר, במקרה יצא כך במפגשים הקודמים. לגבי המרתון של בתיה בפורים, אני באמת באמת מצטער, אבל יש לי התחיבות קודמת, אשלח את זהבה והבנות במקומי(נראה לך שיוותרו עלי?). בכל מקרה המון הצלחה מכל הלב(אתה יודע כמה אני אוהב את בתיה). להשתמע ידידי. יום טוב.

דודי היקר ערב טוב לך.

אחד המפגשים הקרובים בוודאי יצא, ביום שלישי, רביעי, או כל יום אחר, במקרה יצא כך במפגשים הקודמים. לגבי המרתון של בתיה בפורים, אני באמת באמת מצטער, אבל יש לי התחיבות קודמת, אשלח את זהבה והבנות במקומי(נראה לך שיוותרו עלי?). בכל מקרה המון הצלחה מכל הלב(אתה יודע כמה אני אוהב את בתיה). להשתמע ידידי. יום טוב.

באמת יום טוב - מה קרה להזמנה

של גדי ביטון ביום שלישי? זה היה צריך להיות מפגש פורום מס' 3 - אם אינני טועה?

עדה יקירתי, לא היית רוצה לדעת מה

קרה לאותה הזמנה, כאן בפומבי. עדיף שתתקשרי את ותבררי את העניין. מזל שאני הרמתי את הכפפה, והזמנתי את הפורום לחגוג את פורים אתי, במפגש מס' 3. ודרך אגב, אף אחד לא אמר שמפגש 3 , יהיה אצל גדי. עכשיו הצלחתי לגייס עוד מדריכים לעניין, אז יש לנו ככה: אירוח עם בעז כהן או בנצר סירני, או בירושלים, יש לנו אירוח יוצא דופן בחוג של לאה משעל. יש לנו אירוח כמעט סגור עם זאב ניסים, או באלונים או בכרמיאל. חשוב לי שכשאני סוגר אירוע, שהחברים ירגישו רצויים, ושמחים שמארחים אותם, וכך זה עם המדריכים הר"מ. אנחנו לא מחפשים טובות ונדבות. אם יש מישהו מחברי הפורום שמוכן לקחת את זה על עצמו, תבוא עליו הברכה והשמחה. ברגע שנתתם לי את הקרדיט, אז תנו אותו עד הסוף. לילה טוב. יום טוב.

יום טוב - לא הבנתי כלום.

מדבריך משתמע שלא נתתי לך את הקרדיט? הרי מייד כאשר גדי הזמין אותנו כתבתי לך מסר אישי וזה מופיע גם כאן בפורום - ניתן לבדוק זאת ואפילו הייתה תגובה של ירון שבית דני הוא מקום מצויין ושאח"כ הוא רוצה שניפגש גם בדרום... לעניות דעתי, גדי הזמין אותנו מכל הלב, ואפילו נפגשתם שניכם בהשתלמות ואתה כתבת לי במסר אישי שדיברת עם גדי וכי רק חסר לסגור תאריך, אז למה לא לעיני כל? לי אין מה להסתיר ולך?

ודרך אגב, לא אשתתף במפגש זה.

א. אין לי טרמפ למקום כה רחוק. ב. יש לי הצגה באותו היום. בכל מקרה תודה.

בעז כהן

New member
שלום יום טוב ידידי../images/Emo24.gif

אשמח להגיע לפגישה זו,להכיר סוף סוף אחדים משתתפי הפורום.לכבד ולפרגן לך-כמו שאתה פירגנת לי.מבטיח להגיע כהרגלי עם הרבה מצב רוח.פורים שמח.

הידד ליוזמה !

תודה ליום טוב על היוזמה המבורכת. נשמח לבוא למפגש הפורימי. דבל'ה.

בקשה לחברי הפורום(באי המפגש).

שלום לחברים. אני מקבל המון מסרים מחברים שמעוניינים, להגיע למפגש, אך יש להם בעיית ניידות, מבקש מהבאים למפגש שיש להם מקומות פנויים, ברכבים שלהם, להציע לשאר החברים להצטרף אליהם, ובכך ניתן אפשרות לכולם להגיע ולשמוח אתנו. נסיעה בצוותא, יכולה בהחלט להיות חוויה נעימה לכשעצמה. תודה מראש על ההיענות לעזרה. יום טוב.

ליום טוב תודה. מחפשת טרמפ מת"א

מי שגר באיזור תל-אביב, ומוכן לקחת טרמפ - אשמח אם יצור עמי קשר במסר אישי, על מנת שאוכל להצטרף (עלי לבטל את תאריך ההצגה שנקבעה, לכן, אשמח לקבל תגובות עד סוף שבוע זה). בתודה, עדה

מוכנה לאסוף ------- ../images/Emo73.gif

מביתי בערוגות, שהוא על אם הדרך בין באר שבע לתל-אביב.. יש לי 3 מקומות. אפשר גם מצומת אחים למי שיותר נוח.

האם יש חברי פורום היוצאים מת"א?

יום טוב, אחרת, לצערי לא אוכל להגיע, למרות פנייתך האדיבה. דרך אגב, בנושא גדי ביטון, שלחתי לו אימייל, כצפוי, לא קיבלתי כל תגובה, כנראה שהדרך לגן עדן רצופה כוונות טובות.... והמבין יבין!

לאה S

New member
../images/Emo151.gif אנחנו באים אי"ה

מה קורה עם הרשימה? איך ההענות? מקווים לראות את כ-ו-ל-ם.

למעלה