מפגש פורום מה דעתכם על מפגש פורום שכזה מתי שהוא יכול להיות מענין
ירוקה מהכרמל Well-known member 15/5/07 #2 בכייף ועדיף בחיפה רעיון לא רע בכלל ועדיף שיתקיים בחיפה, למרות שבטח יש הרבה שגרים בת"א רבתי...(גם אני עד לא מזמן, אבל חזרתי לכרמל)...אז מי מארגן?
בכייף ועדיף בחיפה רעיון לא רע בכלל ועדיף שיתקיים בחיפה, למרות שבטח יש הרבה שגרים בת"א רבתי...(גם אני עד לא מזמן, אבל חזרתי לכרמל)...אז מי מארגן?
ירוקה מהכרמל Well-known member 15/5/07 #6 ירושלמי אוהד חיפה, הכיצד? סתם מתוך סקרנות....אגב אם זה יצא לפועל אולי כדאי לעשות את זה במרכז הארץ באמת...
ירושלמי אוהד חיפה, הכיצד? סתם מתוך סקרנות....אגב אם זה יצא לפועל אולי כדאי לעשות את זה במרכז הארץ באמת...
A AKAKAK New member 15/5/07 #8 למה לא בקניון חיפה לב המפרץ? יש ליד תחנות אגד ותחנות רכבת... כולם יכולים הגיע מכל מקום...
מ מסעדת הויקטור New member 16/5/07 #12 נראה לי כדי לכם לשמוראת זה לאימון הפתיחה של עונה הבאה, למרות שיש זמן. אני מאמין שאז יבואו יותר. מי יודע אולי יקום לו איזה אולטרס תפוז.. חח
נראה לי כדי לכם לשמוראת זה לאימון הפתיחה של עונה הבאה, למרות שיש זמן. אני מאמין שאז יבואו יותר. מי יודע אולי יקום לו איזה אולטרס תפוז.. חח
A AKAKAK New member 17/5/07 #14 להפך, אוהד אמיתי נשאר עם הקבוצה שלו מי שרוצה יגיע/תגיעה למפגש. אם משהו הוא אוהד צלחות ומגיע כאשר הכל טוב בלבד, אין צורך לחכות לאותם אוהדים... מי שבאת אוהב את הקבוצה ויש לו זמן יגיע.
להפך, אוהד אמיתי נשאר עם הקבוצה שלו מי שרוצה יגיע/תגיעה למפגש. אם משהו הוא אוהד צלחות ומגיע כאשר הכל טוב בלבד, אין צורך לחכות לאותם אוהדים... מי שבאת אוהב את הקבוצה ויש לו זמן יגיע.
מ מסעדת הויקטור New member 17/5/07 #16 מה הקשר בין מחט לתחת... ואללק לא הבנתי ממך כלום מה הקשר אוהד הצלחות.