מעולה..
Y YellowBitchh New member 22/3/07 #17 אני מתחננת.. אי אפשר לדחות את המפגש בכמה ימים? אני בים אל ים... מה, אתם גם יודעים שלא תהנו בלעדיי. P:
אני מתחננת.. אי אפשר לדחות את המפגש בכמה ימים? אני בים אל ים... מה, אתם גם יודעים שלא תהנו בלעדיי. P:
X Xx MaayaN xX New member 22/3/07 #20 לא!!!! אל תעשו ב4.4!!!!!!!! אני נוסעת לאילת וגם ככה אני מפסידה מפגש ישרא, אני לא רוצה גם להפסיד מפגש פורום!! אני פנוייה מתחילת החופש עד ה2 ומה7 עד סוף החופש בבקשה תתחשבוו ):
לא!!!! אל תעשו ב4.4!!!!!!!! אני נוסעת לאילת וגם ככה אני מפסידה מפגש ישרא, אני לא רוצה גם להפסיד מפגש פורום!! אני פנוייה מתחילת החופש עד ה2 ומה7 עד סוף החופש בבקשה תתחשבוו ):
ר רענן פוגל New member 22/3/07 #23 הרוב הגדול יכול, סורי זה בלתי אפשרי.. אבל תקני את האלבום כשתחזרי ובואי להופעה החגיגית.
מ מכשפהקטנהזונה New member 22/3/07 #31 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אני לא יכולה. גם כי אני בסיירים, וגם בגלל שלא עושים מפגשים מתי שיש מפגשי ישרא כי לא יתנו לנו להכנס לגג. הנבתוס?
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אני לא יכולה. גם כי אני בסיירים, וגם בגלל שלא עושים מפגשים מתי שיש מפגשי ישרא כי לא יתנו לנו להכנס לגג. הנבתוס?
ק קנפי תעשי לי ילדים New member 22/3/07 #34 בפורים גם לישרא לא נתנו להיכנס לגג. ובשביל מה בכלל צריך את הגג?! לא הנבתי!
ד דורין 245 מה אחרי New member 22/3/07 #36 ../images/Emo220.gifהיום הייתי בגג!!!האמצעי!! פתחו אותו!! כזה זמן לא הייתי שם.