מפגש פורום

l i s H A

New member
עוד שבוע

28.3 לאלה שלא יודעים לחשב אהמדוריןאהמ חחח סתם:) יוצא הדיסק דעע אבל זה לא הנושא מפגש פורום!!!!!
כפייםםםםם:) לפי ההבנה של כולנו זה התאריך שנוח לרוב הפורום. טענות מענות בקשות לא יתקבלו[
] כי כבר נמאס לחפור בזה ת'שכל אבל נו שיהיה אם בכל זאת יש לכם מה להגיד תגידו=] -כל אלה שלא יכולים להגיע..תעשו מאמצים נשמח לראות אתכם שם ואם לא..לא נורא יהיו עוד מפגשים:)-

S a p i R 01

New member
28.3? חחחחח :p

28.3 ? חח מה נפגשיםם? איפפהה? חח תגידו לי שאני יוכל גם להדחף :C חח ישלי אותו יום יומולדת ^___^ how nice :)...

fatbery

New member
חבר'ס!

שמעו אנ י לא הבנתי מי מגיע למפגש פורום.. אז עכשיו רק לענות אני... מי בא ??ביצ'ס?

../images/Emo220.gifשללה שללה שללה שללה ללה../images/Emo157.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ממ ככה.. אז.. ממ..ככה.. בעודי חושבת לי..ומתקנת את הפיס והאנרכיה והסמיילי מיום חמישי(בדרך הביתה נסעתי לבד אז ציירתי לעצמי על היד על לורדXD) אז.. חשבתי על זה.. ו..? כל אחד יביא חולצה(אנחנו נקבע צבע!!) ונעשה חולצות של ביט!! ככה זה יהיה.. אני עשיתי (כפרעלי)משהו שידמה את זה.. טוב אין לי כוח לעלותXD בקיצור חולצה לבנה כל אחד יביא לעצמו.. ואז אני (חמודה שכמותי)וכניראה ליאת וזוהר(כן אני מנדבת את שתיכן) נביא לורדים בכל מיני צבעים.. ונכתוב בגדול באמצע BEAT 69..בעיקר זוהר תעשה את זה.. ואז כל אחד מהפורום יכתוב משהו או לאותו בנאדם או סתם מין חתימה כזאת.. אע אע? איזה רעיון?! ליאת וזוהר איתי[= אחלה.. אז הבנתם? והמפגש.. פרטים עליו.. אוקי.. המפגש ביום רביעי בתאריך 28.3... בשעה..ממ בואו נקבע שב13:00 בעזריאלי? והנה תראו איזה חמודה אני בדקתי רכבות! מבאר שבע לתל אביב- שעת יציאה מבאר שבע 11:27 שעת הגעה 12:57 פ"ת לתל אביב- שעת יצאה מפ"ת 12:55 שעת הגעה 13:16 מיבנה לתל אביב(אהמלישיאהמ) שעת יציאה מיבנה 12:27 שעת הגעה 13:05 ממ שירה.. לך אוטובוס..אני רק יודעת שקו 1 מחולון מגיע ליד דיזינגוף.. לא יותר מזה.. אבל את אמורה לדעת.. שאר האנשים אני לא יודעת.. ברי אתה בטח לוקח מונית(XD) ממ ועכשיו רציני רענן ברי ודוויק(?!)אתם לא יודעת איך תבואו קחו מונית או אוטובוס או תשכרו לכם נהג פרטי מצדי..רק תבואו ותביאו גיטרה איתכם או שניים ומומלץ אקוסטית כי שנים לא נגנתי על קלאסית(מעל לחצי שנה בעצם פחות)טוב תביאו או קלאסית או אקוסטית או וואטאבר רק גיטרה.. אנשים למי שלא הבין המפגש יוצא ביום רביעי..סגור חתום נעול או מה שלא תרצו.. בעזריאלי בשעה 1... הרכבות חלקן יגעו לפני חלקן קצת אחרי אבל נקבע מקום מפגש בתוך עזריאלי או ליד(במיזרקה..אהמיכלי10.10אהמברילורלרענןדוויקהמזרקהההיאבכלללאפעלה!!!אהמ) ואני בקטע בערב ללכת למקס ברנר כי מזמן לא הייתי שם וממש מתחשק לי שוקולדXDDDDDDDDDD מה? בא לי קצפו לי(המקס ברנר בצחוק הרי לא באמת נלךXD) אז.. ממ.. נפגשים בעזריאלי נדבר עד אז נחליף טלפונים ככה שלא יצא שאם מישהו מאחר הוא ידפק ושיטים..למרות שלי יש ת'טלפונים של רוב מי שבא ניראה לי.. ממ.. משם אני בונה עליכם או לסנטר(שזה חייב שנלך!!)או ממ לגני יהושע כי זה סתם מגניב עם הגיטרה.. וממ..זהו.. אז בררו לכם איך אתם באים..ושיטים כאלה ולשרשור הזהאפשר לשאול הכל..על המפגש!! ולא לומר תשנו תאריך כי אי אפשר סגור.. ואותך נופר אני אפגוש ב4.4../= זהו!! נגמר!! אני על ההודעה הזאת כבר שנה!! לילה טוב לכם.. 3>

Fucking Noff

New member
משו שוווווה שעשיתי

http://www.sprite.co.il/?MailID=55A8D652-B173-4D91-B02C-7064644933C6 עיצבתי מן חולצה כזאתי...

l i s H A

New member
לא יודעת מה איתכם אבל..

עוד שלושה ימים אלבוםםםםםם
ומפגששששש
אותי זה משמח..
:)

l i s H A

New member
יואואו ימסתבכת

כמה תיכנונים.מי ישמע תהיי ספונטנית זה עדיף. פשוט קובעים ב-1 בעזריאלי וזהו נפגשים משם זורמים מה שבא לכולם איזה תיכנונים רוצה גם לקבוע שעה מתי נלך ולאיפה..? חחחח נו שיהיה ומי ילך לגני יהושוע ימצחיקה הולכים לגן מאיר.. נו שיהיה עזבי אותי מכל התיכנון הזה בקיצר אני פשוט זורמת מה שיהיה יהיה. לילה טוב.

ליעתע

New member
נקבע איזה יומיים לפני המפגש

אבל נראה לי הכי טוב בטאוור רקורדס או בגג בכל מקרה, פעם הבאה לשרשר לאחד מאלפי השירשורים של המפגש חחחח

תו 69

New member
../images/Emo204.gifחחחח איזה ענקקק!

גמני עשיתי כזאת חולצהD:

יופי יופי.

ובפעם ה-94883748374837438474, איזה כיף שיוצא האלבום ושיש מפגש, אני מה זה מתרגשת.. הפורום מתמלא בשרשורים לא חשובים וחבל .

dairy milk

New member
איפה שרשורים?! ../images/Emo220.gif

~מעלימה עין~ אם זה יהיה ב12 או ב12 וחצי ליד הסופר פארם זה יהיה ממש מגניב. (יש לי שם מפגש אחרXD.) (אני בכלל לא בפורום הזה. אני סתם באתי כי אני נואשת לפורומים ואין לי כוח לפתוח הודעת חדש. תקבלו אותי נייס. נכוע?) בכל אופן... לא בטוח שהגג יהיה פתוח אז אל תבנו על זה ס: הוא בטוח פתוח (חרוז) רק בקיץ

ליעתע

New member
בגלל זה עוד לא קבענו חחח

ואיזה מפגש פורום יש לך? בכל מקרה, עדיף קודם מפגש פורום לבד ואולי אחר כך נצטרף:]

dairy milk

New member
לא אמרתי שתצטרפו ס: ../images/Emo220.gif

יש לי סתם של איזה פורום קטן על הארי פוטר =P (כבר לא על הארי פוטר כ"כ.. אבל זה היה הנושא המקורי:] ) סתם, כאילו, זה טוב שיש לי באותו יום כי לא הייתי באה סתם ככה.. פאדיחות לומכירה אפחד D: בכלאופן... מגניב:) הכי טוב לדעתי ליד טאוור רקורדס, זה מגניב כזה :)

למעלה