מגיע לו סתם מתלהב . איי איי , כמה שאני שמחה העיקר שאנטון שלי נשאר 3>
ר רווותמיי New member 1/2/07 #212 מגיע לו ../images/Emo13.gif סתם מתלהב . איי איי , כמה שאני שמחה העיקר שאנטון שלי נשאר 3>
נ נויושש חמי New member 1/2/07 #217 איכסה אנטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 אני לא חייה...לוטם עזב..למה אנטון לא עזב!?!? אני רק מקווה שאני אלך לישון עכשיו ואני אקום ושלוטם נשאר...
איכסה אנטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 אני לא חייה...לוטם עזב..למה אנטון לא עזב!?!? אני רק מקווה שאני אלך לישון עכשיו ואני אקום ושלוטם נשאר...
נ נויושש חמי New member 1/2/07 #230 מה!?!?למה אני לא גרה לידו!?? מה!?!?!!?!? איפה הוא גר באיזה עיר..איזה שכונה משהוו..חעע.. בא לי למותתתתתתתתתתתתתתתתת אני רוצה שהוא יהיה בגמר!!!!
מה!?!?למה אני לא גרה לידו!?? מה!?!?!!?!? איפה הוא גר באיזה עיר..איזה שכונה משהוו..חעע.. בא לי למותתתתתתתתתתתתתתתתת אני רוצה שהוא יהיה בגמר!!!!
H hen love noli New member 1/2/07 #227 ישש איתי עלההההההההה יש יש יש ישששששש אתם יודעים שאני רוקדת איתו?!חחח אנחנו ביחד בבלט.. עאעא אל צחקווו|:
ישש איתי עלההההההההה יש יש יש ישששששש אתם יודעים שאני רוקדת איתו?!חחח אנחנו ביחד בבלט.. עאעא אל צחקווו|:
ר רווותמיי New member 1/2/07 #235 כי לוטם היה צריך לעזוב ,! אין מה לעשות תתמודדי מותק . הסולו שלו היה גרוע,\\: והוא לא רוקד כזה טוב . א = נ = ט = ו = ן
כי לוטם היה צריך לעזוב ,! אין מה לעשות תתמודדי מותק . הסולו שלו היה גרוע,\\: והוא לא רוקד כזה טוב . א = נ = ט = ו = ן
0 0o0חנוש הנסיכה0o0 New member 1/2/07 #251 ../images/Emo109.gifחחח אנטון בכלל לא רוקד יפה לדעתי...לוטם היה צריך להשאר ושוקו חמוד ואיתי רוקד נחמד אבל לא נראה טוב בכלל
../images/Emo109.gifחחח אנטון בכלל לא רוקד יפה לדעתי...לוטם היה צריך להשאר ושוקו חמוד ואיתי רוקד נחמד אבל לא נראה טוב בכלל
נ נויושש חמי New member 1/2/07 #239 לוטם היה צריך להשארררר לוטם רוקד שם הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי יפהההההההההההההההההה והסולו שלו היה יותר טוב מכולםםםםםםםםםםםםםםםם והוא היה צריךך להשאר ולזכות!!
לוטם היה צריך להשארררר לוטם רוקד שם הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי יפהההההההההההההההההה והסולו שלו היה יותר טוב מכולםםםםםםםםםםםםםםםם והוא היה צריךך להשאר ולזכות!!
ר רווותמיי New member 1/2/07 #241 יופי שהוא היה צריך-. אבל הוא הלך. ובצדק, יש רקדנים הרבה יותר טובים ממנו. LOL
ל ל י ר ו ו נ י New member 1/2/07 #245 ../images/Emo204.gifטוב מה איכפת לי ..... אני לא יכולה לבוא אם זה בצפון ... ממש לא יכולה :| אז תארגנו לכן מפגש של הבנות בצפון לבד://///
../images/Emo204.gifטוב מה איכפת לי ..... אני לא יכולה לבוא אם זה בצפון ... ממש לא יכולה :| אז תארגנו לכן מפגש של הבנות בצפון לבד://///
מ מורן וספיר New member 1/2/07 #246 ../images/Emo187.gifאיזה רעהההההה יהההההההה אני רוצה לראות אותךךך
ל ל י ר ו ו נ י New member 1/2/07 #248 ../images/Emo204.gifאני לא יכולה:| בקושי עזריאלי קרוב אליי וגם עזריאלי זה המקום הכי מתאים להפגגשש אבל תעשו מה שאתן רוצותתתתתת
../images/Emo204.gifאני לא יכולה:| בקושי עזריאלי קרוב אליי וגם עזריאלי זה המקום הכי מתאים להפגגשש אבל תעשו מה שאתן רוצותתתתתת