- מפגש פורום -

../images/Emo20.gifגמני רוצה מליון שקל

תשאלי את אמא שלך בכלל אם היא מרשה לך בנות שבנות 11 12 .. אנלא מאמינה שההורים שלהם יסכימו ת'שאלו ותגידוו !!!

../images/Emo105.gifאני בעד צפון !!

בנותת תקשיבוו אני רוצה צפוןן כי איאפשר ככה כיי זה רחוקק לבנותת אחרותת ולפעמיםם קורהה שאיןן כסףף או שאמא שלהםם לא מסכימהה .. אז אני בעדד הצפוןן ..... כי זהה יותרר קרובב לכולןן . גםם למי שגרר בקריותת או בעפולה..... אזז מי שרוצה צפוןן שתצביעהה צפוןן מי שרוצה מרכזז שתצביעהה מרכזז בלל רקק שתדעו אני בעדד הצפוןן ..הביתת שלנוו חחח

../images/Emo110.gifמצביעה בשביל שירההה

כן שירה מסטולה מקרית שמונהההה אני מצביעה במקומה כי לא נפתח לה הפורום גם=[[[[[[[ אז היא מצביעה לצפון=]]]]] יאלה להצביע עוד לצפון!...

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעשו מה שאתן רוצות...

נוח לכן בצפון? תעשו בצפוןןןןןןןןןןןן אני לא נגדדדדדדדד אבל גם לא בעדדדדדד כולה אמרתי פה שאני בעד המרכז זה הכל... חוץ מיזה גם ככה לא נראה לי שאני אגיע בגלל הבגרויות אבל אני כן רוצה לעשות מאמץ אז אמרתי את דעתי זה הכל אחרי הכל הרוב קוסע ואם הרוב רוצה מרכז אז יהיה מרכז ואם הרוב ירצה צפון אז יהיה צפון.................

../images/Emo20.gif|: איזה עצבים בראשך המנוח

ה הקשר עצבים זה מציק שאת אומרת מרכסז מרכז ואז בסוף לא תבואי.. את אמרת שאת לא באה.. בגלל שיש לך תבגריות אז למה את אומרת מרכז.? את תופסת קולל.. תביני.. אנחנו בהפרש של קול כל מצביע משפיע !D: חה חה חה ..

../images/Emo187.gifנכוןן

אמרת שאת לא באה בגלל הבגרויות אז את תצביאי עם את לא באההה זה סתם דופק הכולללל אבל עם את באה סבבע תבואי תצביעי אבל עם לא אז לו

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאוח כמה שאני שונאת

תמשפטים האלה חחחחחחחחח טוב תקבעו מה שתקבעו אני מצביעה מרכז אבל זה לא אומר שאני לא אוכל להגיע לצפוןןןןן אני אנסה וזהו לא בא לי לריב וזהוווווו התחרפנתי והפרק של ראש גדול לא יורד לי כבר מהבוקרררררר אל תשאלו מה הקשר כי איןןןןןןן קשר ואינעל אמא של האימיול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo15.gifבנוווות../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

חח תיראו ת'ציפורניים שלללי [הן אמיתיות שלי] חחחחח תיראו איזה לק שמתיי... יפפה? =מורנני מוקדש לך
=

למעלה