יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בא לי למות!!!! לוטם עזב.... עכשיו אני חייה רק על הבויז ועל להראלוש....3> {לא שקודם זה לא היה ככה..} אני לא מבינה מה הטמטום להשאיר את הוובה המכוער הזה!!! סססססססססססס .. אני כבר בכיתי אל תדאגו....חח...באותו הרגע..מה לעשות אני ילדה רגישה..מכל דבר אני בוכה... בא לי למות!!!!אושרי?!?!!?!?חיים מושלמים שלי?!!? נסיך שלי מל(א)ך שלי אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכייייייי
אני רוצה שוקווווווווווווווווווו , אני רוצה את שוקווווווווווווווווווווווווו . :[ ---------------------------------------------------- את אוהבת את הראל סקעת?!
את בפורום שלו?! אם לא את מוזמנת >> 1226 אמיתתתתתת?! XDD דרך אגב איפה אמית?! היא נעלמה , וגם קסניה ! .
לא לדאוג שבוע הבא גם אנטון יעוףXD אווווווףףףףףףףף!!!!!!! גם לוטם גם שוקו וגם אורי?!?!?!?! מניאקיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נולד לרקוד אני שונאת אותכם! אם איתי לא מנצח אני ידאג לזה שלא יהיה עוד עונה
ברור שאני אוהבת את הראלוששששש!! הוא והגיים בויז?!?!?הסיבה שאאני חייהההה!!! חולה עליו..הייתי בהופעה שלו בראשון...מרוב התרגשות כמעט התעלפתי..הביאו לי שם מים.. ובדיוק עכשיו שאני כותבת אני אפילו שומעת אותו..את הבויז..אותו..את הבויז...ככה..בתורותת..חח וכשאני הצטרפתי לפורום של הבויז אני גם הצטרפתי לפורום שלו.. 3>