- מפגש פורום -

../images/Emo47.gif../images/Emo210.gifלא שבאלי לריב

אבל זה החלטתכן... יהיה במרכז, אני באה לא יהיה סורי יפשלי, אני לא אוכל להגיע

../images/Emo110.gif=[[=\

אבל אין מה לעשות תמיד יהיה מישהיא שלא באהההה אז הפעם זה היהי בצפון תמיד זה במרכז אי אפשר!

../images/Emo15.gifנופררר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני על הרצפפפפפפפה
אעלק בעייתך היא בלבד
חייבת אוויר אני

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאני בעד מרכזזזזז

ותאמינו לי שגם לשם לוקח לי שלוש שעות נסיעההההההההההההההההההההההה אז תתחשבו בזההההההההההההההההה

../images/Emo20.gifתיברחיי למה איפה את גרהה?

בעזה????? אתת היית עם דודה שלי בביצםר בירושלים אץ גרה בירושלים אלעק שלושש שעות אווי איך אני שונאת שמשקרים 1 !!!!

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאני לא גרה בירושליםם

אני גרה לידדדדדדדדדדדדדדד זה חצי שעה להגיע לירושליםם ואז לתחנה המרכזית חצי שעה ואז אם אני לא מפספסת תאוטובוס יש לי שעתיים נסיעה וגם זה אם הכביש חלק, אח"כ אני צריכה לנסוע מהתחנה המרכזית בת"א לעזריאלי שזה בערך 20 דק'... תחשבי את כמה זה יוצא... תעשו תהחלטה שלכם לבד......... לכם נוח בצפון ולי לא... אז מה? אסור לי להביע דעה?? למה את אומרת שאני שמקרת? את עברת בכלל את כל הנסיעה הזו שאת אומרת לי את זה? ובקשר לזה שהייתי עם דודה שלך בבצפר זה לא אומר שאנחנו גרות באותו מקום... חשבת על זה? אנחנו גרות במושבים שונים ואין בכלל מה להשוות.... נופר תחשבי מה שתחשבי אבל אני? לא משקרתתתתתת

../images/Emo20.gif כנסיי

חחח את עולה על רכבת בתחנה המרכזית ואת בתתוך שעה מגיעה.. ישלך שעה בבתוך העיר. אפילו פחות חח לנוו זה להגיע לתחנה.. ולעלות על רכבת שהיא בכלל יותר משעה וחצי.. ואנחנו עשינו את זה כבר שלושה פעמים !! מפגש מעריצים ושתי מפגשיי פורום חוצפה ! באמתת מה קרה תזיזו תת'חת הלא קטן שלכןן ותבואו .. תילכו לכיוון הבנות שגרות בצפון ואילו שגרות בנהריםם בכללל

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifשמעי נופר...........

אני אמרתי את מה שיש לי להגיד וזה הכל אין אצלנו רכות וטיק טק מגיעים... מה לעשות אני גרה במושב ואצלנו הכל פה מסובךךך וגם אני כל הזמן מגיעה למפגשים שהם רחוקים לייי פעם קודמת שנסיתי להגיע למגש מעריצים ע רבי ניסה לרצוח אותי ואת חברות שלי אז??? זה לא אומר שאני לא אגיע שוב... שמעי אנלא באה לריב וגם ככה לא נראה לי שאני אגיע גם אם זה יהיה במרכז אז אותי תוציאו מיזה... סה"כ אני אומרת פה זה שאם זה יהיה במרכז אז יש מצב אני באה ומצב קלוששש כי אני איה לקראת בגריות...

חחח כנסי ספירושש..!

אז מה בצפון יש את עפולה חיחיחיח!! סתם סתםםם... אני מצביעהה ל-צ-פ-ו-ן-!!!

../images/Emo182.gifאני חושבת במרכז אבל לא

בעזריאלי.. לא יודעת תמיד כשאמא שלי שומעת עזריאלי? היא לא מסכימה.. לבינתיים אני לא יודעת כלום.. אבל מה שבטוח? אני רוצה מרכז..

למעלה